În zilele noastre, în epoca modernă, fiecare femeie are o geantă de cosmetic, fie că vorbim despre oje, parfumuri, creme sau machiaje. Copii, în special fetițele, văd de cele mai multe ori la mame, procesul de manichiură și doresc și ele să își vopsească unghiile colorat. De dragul copiilor, mamele le pictează unghiile cu ojă normală, însă ceea ce nu știu mamele este că acest produs este foarte toxic pentru copii.

Pentru fetițe, nici ojele profesionale sau scumpe nu sunt potrivite deoarece copiii sunt mai sensibili și pot dezvolta alergii, să nu mai vorbim despre faptul că majoritatea introduc în gură tot ce prind sau chiar își pot băga în ochi acest produs.

Produsul este absolut sigur

Piața modernă de consum oferă acum o gamă largă de produse cosmetice decorative pentru copii, inclusiv ojă pentru copii.

Oja pentru copii 1

Produsul este absolut sigur și poate fi aplicat pe unghiile mici, fără teama de a afecta sănătatea. Oja pentru copii este realizată pe bază de apă cu un mic amestec de rășini naturale. Pe lângă compoziția sigură, în sticlă se adaugă un mic procent de colorant alimentar, care conferă lacului un aspect luminos și colorat. Produsul diferă de oja obișnuită prin formularea sa absolut inofensivă și îndepărtarea ușoară care nu necesită acetonă.

Există și o variantă care se îndepărtează la primul contact cu apa, iar atunci când copilul se spală pe mâini, oja se îndepărtează usor.

Oja pentru copii 2

Producătorii acestor produse au dezvoltat produsul în două versiuni:

Pentru joacă – oja în cazul acesta are miros de fructe, este colorată;

Pentru corecție – știm cu toții că unii copii preferă să își roadă unghiile, astfel un produs de acest gen conține un gust amar, ceea ce îi va împiedica să mai repete acest gest.

Atunci când alegeți un produs pentru copii, este necesar să studiați compoziția acestuia și să luați un produs care nu conține acetonă, formaldehidă sau toluen.

În compoziția ojelor pentru copii de la branduri cunoscute, cu siguranță nu vom găsi astfel de substanțe, însă trebuie să luăm în considerare că pe piață se găsesc și multe replici ale brandurilor mari, astfel veți găsi cu siguranță substanțe toxice.

De obicei, lacurile pentru copii au culori naturale: roz, bej, transparente, cu paiete sau sidefate.

Ojele pentru copii conțin și aditivi care au un efect benefic asupra sănătății unghiilor. Acestea pot fi complexe fortificate, minerale, calciu și alte substanțe utile.

Oja pentru copii 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont