Pedichiură 2020 1
Anda Preoteasa – Nail Artist

Pedichiura devine deosebit de populară în sezonul cald, mai ales când femeile sunt dornice să își arate picioarele frumoase în sandale.

Detaliile în beauty contează, iar o pedichiură frumoasă și în trend trebuie să fie nelipsită. Desigur, majoritatea ideilor de pedichiură în trend pentru vara 2020 au fost dezvăluite la marile prezentări de modă din jurul lumii, însă care sunt totuși culorile propuse de stiliști pentru vara 2020?

Regina culorilor a fost votată în această vară:  roșu, urmată apoi de nude-uri și culori pastelate cum ar fi roze-urile și lila-urile!

Fetele care au un stil vestimentar gotic nu ar trebui să se întristeze deoarece chiar și negru și albastru închis se poartă mult în acest sezon! Există însă și opțiuni sofisticate, cu o acoperire delicată în stilul unui french sau ombre, cu un decor de strasuri sau paiete. Printre elementele decorative de vârf în designul de vară al pedichiurii 2020-2021 se numără paietele și cristalele, sclipiciul și folia decorativă. Cu ajutorul lor puteți crea orice pedichiură de vară ce poate fi adaptată și pentru o seară cochetă, dar și pentru o zi sofisticată.

Designul la modă al pedichiurii pentru vară cu desene și imprimeuri va arăta uimitor, vă va decora unghiișe de la picioare atât de frumos vara aceasta!

Peștișorul de aur, delfinii și broaștele țestoase, flaminii și colibri, motive florale și frunze, grafică și imprimeuri abstracte vor fi ideile de vârf într-o pedichiura la modă de vară 2020!

Pedichiură 2020 2
Pedichiură 2020 3
Pedichiură 2020 4
Pedichiură 2020 5

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont