Pensule must-have în trusa unui Nail Artist 1
– Expert Nail Artist

Un tehnician de unghii care lucrează cu diverse materiale pentru construcţia sau design-ul unghiilor, trebuie să cunoască şi să aibă următoarele pensule care sunt un must-have:

Pensula 0/02  – se foloseşte pentru pictura pe unghii, tehnicienii folosesc gelul colorat foarte pigmentat, care are o consistență mai lichidă sau o ojă-semi, pentru a crea monograme voluminoase pe unghii. Pensula din păr sintetic pentru pictură 0/02 este formată din mulţi peri subţiri adunaţi într-un mănunchi subțire şi lung. Această formă vă permite să creați linii subțiri și să creați mici detalii pe suprafaţa unghiei.

Pensule must-have în trusa unui Nail Artist 2

Pensula 00/1 – se foloseşte pentru a realiza desene cu filigran ce conţin multe detalii foarte mici (scurte), este formată dintr-un mănunchi de fire sintetice extrem de delicate (nylon), cu ajutorul cărora nail-artistul poate desena cele mai subțiri linii (detalii scurte) și poate crea un design perfect pentru unghii. Corpul pensulei este realizat combinând cristale transparente albastre cu acril alb, având şi un capac lung de protecție.

Pensule must-have în trusa unui Nail Artist 3Pensula 00/4 – se consideră a fi o pensulă pentru tehnicieni cu experienţă în domeniu. Este utilizată pentru trasarea liniilor extrem de subţiri şi lungi, cu o margine clară contrastantă. Firele pensulei sunt asortate după lungimeși textură păstrându-și forma originală. De asemenea, firele sunt fixate foarte bine la bază. Mânerul este foarte confortabil, conceput într-un design combinat cu cristale albastre într-un tub de plastic alb. Dispune de capac bine fixat de protecție.

Pensule must-have în trusa unui Nail Artist 4Pensula 3/E pentru modelarea cu gel – estelcătuită din fire sintetice (nylon), bine fixate. Are o formă plată şi o suprafaţă mică, dând posibilitatea de a lua cantitatea optimă de produs, tehnicianul având posibilitatea de a ajunge în cele mai greu accesibile zone ale patului unghial (sub cuticule, părţile paralele). Calitatea superioară a firelor ajută la distribuirea uniformă şi subţire a materialul pe unghie. Mânerul este foarte comod, uşor, simplificat: lemn natural acoperit cu lac negru.

Pensule must-have în trusa unui Nail Artist 5Pensula 6/E – constă într-o grămadă elastică de nailon care este bine strânsă într-un mănunchi plat, cu o tăietură de muchie rotunjită. Particularitatea formei vă permite să aplicați precis materialul în zona cuticulelor și să simulați suprafața unghiei artificiale în formatul planificat. Design-ul periei este realizat într-o combinație rafinată de cristale albastre şi smalţ alb.

Pensule must-have în trusa unui Nail Artist 6Pensula 6/S este proiectată pentru modelarea cu gel a unghiilor și constă într-o grămadă elastică de fire sintetice cu o margine teșită care este formată dintr-un mănunchi de formă plană. Datorită elasticității mănunchiului de păr sintetic este ușor să controlați cantitatea de gel aplicată pe patul unghial și să o distribuiți uniform cu un strat cât mai subțire posibil pentru a simula forma planificată a unghiei artificiale. Designul elegant al periei transformă instrumentul într-o adevărată bijuterie la locul de muncă al tehnicianului, fiind un stilou transparent umplut cu mici cristale.

Pensule must-have în trusa unui Nail Artist 7Pensula 13/E este o pensulă plată cu o tăietură rotunjită, deosebit de eficientă atunci când lucrați cu gel sau cu acril. Se caracterizează prin practicitate și versatilitate, face posibilă colectarea și distribuirea convenabilă a materialului, modelând unghia. Mânerul periei este confecționat din lemn, firele sunt elastice, bine fixate și se curăță uşor cu soluţie specială.

Pensule must-have în trusa unui Nail Artist 8

Pensula 1005 – pentru modelarea acrilică. Pensula este realizată din coloane din fibră naturală de înaltă calitate. Toate periile sunt tricotate manual și sunt supuse unei selecții și testări atente, sunt convenabile de utilizat și foarte durabile. Pensulele pentru acril sunt cele mai costisitoare din trusa unui nail-artist.
Instrumentele tehnicienilor de unghii ar trebui să fie în primul rând de înaltă calitate și o formă ergonomică, ceea ce va oferi un confort maxim în lucru. În același timp, designul elegant al pensulelor pentru modelarea cu gel este un criteriu important pentru selectarea unui arsenal profesional.Pensule must-have în trusa unui Nail Artist 9

Pensule must-have în trusa unui Nail Artist 10

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont