Trenduri 2021 1
– Expert Hair Stylist & Trainer

Dacă anii trecuți puteam afirma că nu mai este nimic nou sub soare în materie de look-uri, anul acesta, dar și mai mult anul viitor, nu putem să nu observăm câteva tunsori îndrăznețe care au intrat în forță în scena hairstylingului și totodată au refresh-uit ‘feed-ul’ industriei de beauty.

Studiind  istoria trendurilor, am observat că odată la 10-15 ani, felul cum ne aranjăm părul se repetă! O perioadă îl purtăm spre față, o dată spre spate!

Pentru cei ce nu știau, s-a intrat în faza părului purtat pe spate și aici mă refer la toate tunsorile-liniile în care se păstrează lungimea, iar restul părului este tuns, mai mult sau mai puțin, în scări în timp ce partea frontală este scurtată și texturată destul de curajos!

Practic, sunt tunsori din trecut dar adaptate la momentul și tendința actuală!

S-a început cu tunsorile SHAG (scări texturate) și se merge chiar până la MULLET (tunsorile cu chică).

Trenduri 2021 2

Cu alte cuvinte, TEXTURE is the new black. Aceste linii vin la pachet și cu o serie de bretoane de TOATE felurile! Iar acesta este un lucru foarte bun pentru că astfel nimeni nu este lăsat pe dinafară … există câte un breton pentru fiecare fizionomie.

Trenduri 2021 3

În materie de bob, singurul rămas în scenă este cel parizian, scurt, însoțit de breton purtat deasupra sprâncenelor! El poate fi regăsit alături de culori puterince precum negru, roșcat, platinat sau pastelat.

O altă intrare spectaculoasă în scenă o reprezintă culorile ROȘU, VIȘINIU ȘI NEGRU-ALBASTRUI.

Trenduri 2021 4

În materie de BLOND, la fel ca în cazul tunsorilor, și aici se pune accent pe zona frontala, vezi look-ul THE MONEY PIECE, iar BLENDING-ul ia locul CONTOURING-ului, fie că vorbim de un blond uni, fie că vorbim de diverse tehnici de șuvițare / decolorare, vezi BALAYAGE/ BABYLIGHTS – FOILAGE etc.

BLENDING-ul, la fel ca la make-up, este tehnica de a îmbina trecerea (într-un degrade foarte fin) dintr-o culoare în alta!

Cum blondul este fie RECE fie CALD, nuanțele  hot sezonul acesta sunt: LAVANDA, ROSE, ROSE-GOLD, COOPER, IRISE ȘI SMOKED GREY.

Trenduri 2021 5

Trenduri 2021 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont