– Nails Factory @nailsfactorybucuresti

Manichiura cu gel a devenit un must-have pentru toate femeile. Cu această procedură, aveți unghiile frumoase întreaga lună. Femeile însă, se plâng adesea că după manichiura cu gel unghiile se exfoliază și se rup.

Mai întai trebuie să înțelegem că această problemă apare imediat după înlăturarea gelului, mai ales dacă încercăm să îl îndepărtăm acasa. Problema de regulă intervine atunci când pilim excesiv patul unghial, însă pe parcurs ce unghia crește, patul unghial care se exfoliază și care se rupe, va fi îndepărtat.

De ce apare degradarea plăcii unghiale?

Degradarea plăcii unghiale poate fi provocată și de o încălcare a tehnicii în efectuarea manichiurii, precum și despre uzura pe termen lung a stratului de acoperire. Din păcate, acest lucru poate duce la consecințe precum:

  • subțierea plăcii unghiale;
  • delaminare și fragilitate;
  • rănirea plăcii unghiale;
  • senzații dureroase la atingerea plăcii unghiei;
  • onicoliza;
  • boli fungice ale unghiilor.

Detoxifierea unghiilor după manichiura cu gel 1

Cum putem să le îngrijim, astfel încât să se regenereze mai repede?

1. Aplicați tratamente pentru unghii

Puteți ajuta la procesul de regenerare a unghiilor, folosind tratamente speciale pentru întărirea patului unghial. Aveți grijă să aplicați tratamentul pe unghia curată, să vă asigurați că nu mai există reziduri de gel pe aceasta.

2. Scurtați lungimea unghiilor

Dacă aveți unghiile deteriorate, cel mai bine este să le tăiați în lungime. Lungimea marginii libere nu trebuie să depășească 1 milimetru. Acest lucru este necesar pentru a exclude apariția fisurilor, așchiilor și pentru a accelera procesul de restaurare a unghiilor.

3. Cuticulele

Unghiile sănătoase depind de cuticulele sănătoase! Pentru a le menține sănătoase și hidratate, trebuie să utilizați zilnic ulei pentru cuticule.

4. Tratament cu parafină

Are un efect benefic nu numai asupra stării pielii, ci și asupra unghiilor.

5. Purtați mănuși când faceți treburi casnice

Substanțele chimice usucă pielea mâinilor și cuticulele ducând la slăbirea sunghiilor. Dacă nu vă simțiți confortabil, încercați să purtați mănuși de bumbac sub mănușile de cauciuc.

Detoxifierea unghiilor după manichiura cu gel 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont