Pedichiura 1
– Nail Artist

Femeile de regulă cred că o pedichiură este relevantă numai atunci când alții o pot vedea, adică în sezonul cald, vara, atunci când purtăm încălțăminte deschisă și ne afișăm cu mândrie unghiile frumoase și bine îngrijite. Cu toate acestea, pedichiura trebuie făcută chiar și atunci când puțini oameni o văd – toamna, iarna și primăvara devreme.

O pedichiură este un tratament special pentru picioare și degete.

De fapt, acesta este un analog al unei manichiuri. Există mai multe tipuri ale acestui proces:

  • european;
  • clasic;
  • SPA;
  • hardware.

Unghiile de la picioare și pielea bine îngrijită sunt practic invulnerabile în fața infecțiilor fungice și a altor boli. Transpirația excesivă a picioarelor duce adesea la dezvoltarea dermatomicozei și a onicomicozei, pe pielea foarte uscată apar zone de descuamare și fisuri profunde. Pedichiura făcută la timp ajută la prevenirea dezvoltării acestora și a altor probleme.

Pedichiura 2

Cele mai uzuale probleme ale picioarelor:

O unghie încarnată, numită altfel onicocriptoză, este o problemă destul de frecventă. Este rezultatul tăierii necorespunzătoare a plăcii unghiale. Unghia începe să crească în piele, iar toate acestea provoacă umflături, roșeață, inflamație și durere severă.

Bătăturile sunt o altă problemă, care poate fi ușor rezolvată cu ajutorul profesioniștilor. Bătătura este numele pentru zonele pielii care s-au întărit sau, cu alte cuvinte, au devenit keratinizate. Uneori, acestea interferează cu mersul pe jos și doar par inestetice. Cel mai adesea, pantofii strânși devin cauza apariției lor, în unele cazuri acest lucru se datorează prezenței varicelor și a circulației sanguine slabe. Bătăturile apar de obicei pe partea laterală a piciorului sau pe degetele de la picioare.

De ce este importantă pedichiura?

Un alt efect după efectuarea unei pedichiuri este ușurința extraordinară a picioarelor, deoarece pielea scapă de straturile moarte și începe să respire. Mulți clienți observă că în primele ore după efectuarea pedichiurii , au impresia că picioarele „zboară”, iar greutatea corporală pare că scade.

O pedichiură îngrijită vă ajută să vă simțiți încrezătoare, chiar dacă aveți încălțăminte închisă. La urma urmei, orice situație imprevizibilă poate apărea: o vizită neașteptată la medic, o invitație la piscină – cu o pedichiură frumoasă nu va exista niciodată o problemă.

Pedichiura 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont