Îngrijirea buzelor 1
– Make-up Artist Certificat

Buzele sunt considerate un simbol al senzualității, iar îngrijirea lor este foarte importantă. Câțiva pași simpli vă vor ajuta să aveți buze cu aspect sănătos și hidratat.

Exfolierea

Îndepărtați celulele moarte de la suprafața buzelor folosind un exfoliant special sau o suprafață textilă semi-abrazivă, dar totodată moale în combinație cu un ulei sau cu o cremă hidratantă. Este important să nu exagerați deoarece poate crește sensibilitatea la nivelul buzelor. Exfolierea o dată pe săptămână este ideală. Puteți folosi produsul Soft Lips – ProMake-up Lab.

Hidratarea

Buzele au tendința naturală de a se usca deoarece acestea nu au glande sebacee. Consumul de apă contribuie semnificativ la hidratarea buzelor. Măștile pe bază de hidrogel au un efect benefic în ceea ce privește aportul de ingrediente active oferit.

Protejarea

Expunerea la soare are un impact negativ asupra buzelor. Utilizarea produselor de hidratare care includ factor de protecție solară (SPF) 15 sau mai mare poate preveni apariția petelor pigmentare. Pe timpul nopții utilizarea unui produs super hidratant (spre exemplu: balsam/cremă de buze) care să combată uscarea buzelor poate fi benefic. Aplicarea acestor produse se va face frecvent, în special în timpul zilei o dată la 2 ore.

Masca

Masca pentru buze poate fi aplicată seara, iar pe parcursul nopții este indicat să o lăsați să acționeze. În acest mod, toate ingredientele nutritive vor fi transferate la nivelul buzelor iar acestea vor avea un aspect sănătos și hidratat.

Demachierea

În cazul utilizării produselor rezistente la transfer (spre exemplu: rujuri puternic pigmentate, cu finish mat sau creioane) demachierea buzelor se poate face utilizând un demachiant blând, pe bază de ulei sau glicerină, urmat de curățarea cu un gel și hidratarea cu un balsam de buze sau cremă.

Îngrijirea buzelor 2

Îngrijirea buzelor 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont