Produsele ieftine vs produse scumpe 1
– Make-up Artist & Trainer

Specialista noastră Elena Ciftci, make-up artist și trainer, te îndrumă astăzi în alegerea produselor accesibile ca preț care nu lasă de dorit la capitolul calitate.

1.L’Oréal Paris Telescopic Mascara in black Vs. Lancôme Grandiose in Black

Lancôme e minunat, dar de ce să nu încerci L’Oréal care are același efect pe bani mai puțini?

 

Produsele ieftine vs produse scumpe 2Produsele ieftine vs produse scumpe 3

2.Sleek MakeUP Cream Contour Vs. Anastasia Beverly Hills Original Contour Kit

Sleek conține 2 highlight-ere și 4 culori pentru contur cu textură care asigură un blending perfect. Paleta de contur Anastasia are aceeași textură, cu 3 highlight-ere și 3 culori de contur. Totuși, diferența majoră este prețul…cam de 3 ori mai mic în cazul Sleek.

Produsele ieftine vs produse scumpe 4Produsele ieftine vs produse scumpe 5

3.NYX 3C Concealer Palette sau Maybelline New York Instant Age Rewind Eraser Dark Circle Treatment Concealer in „Neutralizer” Vs  Tarte Rainforest of the Sea Wipeout Color-Correcting Palette sau BareMinerals ‘BareSkin’ Complete Coverage Serum Concealer

Corectorul de la NYX conține 6 nuanțe în aceeași paletă, potrivite pentru corectarea cearcănelor sau a altor imperfecțiuni. Pentru corectorul Maybelline va trebui să te decizi în magazin asupra unei singure nuanțe, dar în ceea privește textura este la fel de bun, super concentrat și cu putere mare de acoperire. Tot 6 nuanțe corectoare conține și Tarte, inclusiv verde pentru corectarea roșeții, iar BareSkin este un ser corector, anti îmbătrânire și anti imperfecțiuni. Marea diferență este bineînțeles, prețul.

Produsele ieftine vs produse scumpe 6Produsele ieftine vs produse scumpe 7Produsele ieftine vs produse scumpe 8

4.L’Oréal Paris True Match Lumi Cushion Foundation Vs Giorgio Armani Maestro Glow in

Cele două fonduri de ten îmi plac foarte mult datorită puterii mari de acoperire și a nuanțelor pigmentate care corectează imperfecțiunile, fără a încarcă tenul. Dacă nu crezi că scump înseamnă neapărat mai bun, te sfătuiesc să îl încerci pe cel de la L’Oreal. Face ,,toți banii’’, chiar un pic mai mult.

 

Produsele ieftine vs produse scumpe 9Produsele ieftine vs produse scumpe 10

5.NYX Matte Liquid Liner vs. Stila Stay All Day Waterproof Liquid Liner

Ai nevoie de un eyeliner bun? Încearcă cu toată încrederea NYX Matte Liquid Liner! La fel de wow este și cel de la Stila, mai puțin în ceea ce privește prețul.

 

Produsele ieftine vs produse scumpe 11Produsele ieftine vs produse scumpe 12

Produsele ieftine vs produse scumpe 13

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont