Sinonim cu senzualitatea, machiajul pin-up este alegerea femeilor curajoase.

Stilul pin-up a apărut din dorința femeilor de a-și exprimă liber feminitatea și sex appeal-ul. După secole de constrângeri, femeile îndrăzneau pentru prima dată să își exploreze sexualitatea.
Înarmate cu eyeliner și cu rujul cel mai roșu, provocatoarele pin-up girls au schimbat mentalitățile învechite prin frumusețea și îndrăzneala lor. Perioada de glorie a acestui stil  au fost anii ’40 – ‘50. Icon-uri precum Rita Hayworth, Bettie Page și Marilyn Monroe au detronat vechile standarde de frumusețe, impunând imaginea femeii provocatoare. Look-ul a avut atât de mult succes încât a supraviețuit decenii, devenind astăzi un simbol al frumuseții și seducției feminine clasice.
Reinterpretând acest look clasic, vă propunem astăzi 9 idei creative de eyeliner, care să vă inspire în alegerile personale de make-up.
9 Idei Creative de Eyeliner 1
9 Idei Creative de Eyeliner 2
9 Idei Creative de Eyeliner 3
9 Idei Creative de Eyeliner 4
9 Idei Creative de Eyeliner 5
9 Idei Creative de Eyeliner 6
9 Idei Creative de Eyeliner 7
9 Idei Creative de Eyeliner 8
9 Idei Creative de Eyeliner 9
9 Idei Creative de Eyeliner 10

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont