The Power of Brows 1
– Brow Artist

Știai că sprâncenele sunt printre cele mai importante trăsături ale noastre? Vom evidenția în continuare impactul lor și schimbarea majoră pe care ne-o aduc forme complet diferite.

Sprâncenele nu sunt doar elemente constitutive ale feței

Anatomic, una dintre funcțiile lor este protejarea ochilor de praf, transpirație, la fel ca genele. Însă, sprâncenele au și o funcție suplimentară : transpunerea emoțiilor. Ele ne pot arăta dacă suntem femei sau bărbați, tineri sau bătrâni, nervoși , supărați, bucuroși, mirați,curioși.

Un studiu efectuat în USA, publicat în anul 2003, a demonstrat că abilitatea oamenilor de a
recunoaște persoane familiare scade semnificativ atunci când aceștia nu au sprâncene. Doar 46% din fețe au fost recunoscute fără acest element al feței.

Arta Sprâncenelor

Cum impactează fizionomia diferite forme ale sprâncenelor?

The Power of Brows 2

Stânga – sprâncene cu cozi foarte ridicate, extrem de ascendente – aceste sprâncene sunt în trend, oferă un efect de lifting feței. Pot fi purtate de anumite fizionomii, sau în combinație cu machiaje artistice.
Dreapta – sprâncene cu cozi foarte căzute – dau feței un aspect îmbătrânit, trist și descendent, deloc avantajos.

The Power of Brows 3

Stânga – sprâncene fără arc, extrem de drepte, fără “viață” – aspect trist, ușor mirat al feței.
Dreapta – sprâncene foarte arcuite – aspect aspru, fața pare încruntată și dură, ușor “nervoasă”

The Power of Brows 4

Stânga – sprâncene foarte depărtate – fruntea pare mult mai mare, nasul mai lat, iar aspectul per total arată ciudat
Dreapta – sprâncene foarte apropiate – nasul pare mai lung, expresia este ușor încruntată și nu există suficientă luminozitate

The Power of Brows 5

Stânga – sprâncene foarte subțiri – aspect îmbătrânit
Dreapta – sprâncene bogate, pufoase – acest look este în trend. Atât timp cât nu este exagerat, acest tip de sprânceană va îmbunătăți și întineri aspectul

The Power of Brows 6

Stânga – sprâncene decolorate – se potrivesc cu un anumit stil nonconformist sau în combinație cu un machiaj artistic
Dreapta – sprâncene negre – acest look nu se potrivește nimănui, indiferent de culoarea pielii,
părului, etc. Oferă un aspect prea dur.

Concluzionăm faptul că sprâncenele au un rol extrem de important asupra fizionomiei noastre, astfel că trebuie să le acordăm o grijă specială și să alegem corect brow artistul pe mâna căruia le încredințăm.

The Power of Brows 7

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont