Machiajul “smokey” a supraviețuit atât de mult timp trend-urilor, pentru că este unul dintre cele mai sexy stiluri de make-up, infrumusetand aproape orice tip fizionomie și scoțând în evidență frumusețea ochilor.

În tehnica “smokey” nu există culori de contrast. De obicei, se utilizează o singură culoare, care se aplică pe toată pleoapă și se estompează către arcadă. Rezultatul trebuie să fie un degradé din aceeași culoare.

Contrar unor păreri, machiajul “smokey” nu înseamnă doar foarte mult negru la ochi. Acest tip de make-up se poate realiza cu aproape orice culoare care are intensitate, chiar și cu un roz închis sau mediu.

Arta Sprâncenelor

Dacă nu este realizat corect, acest gen de machiaj te poate imbatrani sau te poate face să arăți obosită. Același “smokey” nu se potrivește tuturor – fiecare fizionomie arată bine cu un anumit “smokey”, și nu tuturor li se potrivește negrul. De aceea, recomand să experimentezi un pic cu acest machiaj, înainte de a-l purta la un eveniment important, sau să te adreszi unui profesionist, care îți va spune ce îți stă cel mai bine.

smokey eyes

Iată câțiva pași importanți în realizarea unui machiaj “smokey eyes” corect și de efect:

  1. Înainte de toate, “blending”-ul este esențial!

  2. Aplică o baza de machiaj pe pleoape.

  3. Culoarea se amestecă de la baza genelor superioare, estompand către arcadă. Aceeași culoare se folosește și pe pleoapă inferioară.

  4. Pentru a defini și mai mult privirea și a crea profunzime, conturează-ți ochii cu un creion negru, urmărind linia genelor – superioare și inferioare.

  5. Pentru un impact mai puternic și un efect 3D, folosește un highlighter, pe care îl aplici pe arcadă și / sau în colțul intern al ochiului.

  6. Nu uita de gene! În funcție de preferințe, poți folosi gene false sau doar mascara.

Potrivit pentru seară sau pentru apariții îndrăznețe, machiajul “smokey eyes” te va face să arăți că o vedetă de pe covorul roșu, garantând că vei întoarce toate privirile și te vei simți cea mai sexy!

Mereu în trend: Smokey Eyes 1

One Reply to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont