Așa cum ne-am obișnuit, Institutul Pantone alege în fiecare an o culoare îndrăzneață reprezentativă, iar pentru anul 2023 culoarea este Viva Magenta sau Magentaverse.

Viva Magenta este o culoare puternică, aprinsă, o culoare roșie zmeură cu subton violet. Directorul executiv Pantone, Leatrice Eiseman spune că această culoare reprezintă puterea noastră interioară și reconectarea cu natura în lumea noastră digitalizată.

Viva Magenta este de asemenea o culoare intensă, rebelă care reprezintă optimismul și starea de bine, este exact ce avem nevoie în anul 2023, un an nou plin de realizări și curaj. Experții Pantone s-au inspirat în alegerea acestei culori din culoarea carminului, care este obținut din extrasul produs de insectele coșenilă.

Arta Sprâncenelor

Această culoare poate fi purtată în machiaj dacă vrem să fim în trend.  Putem purta un ruj magenta dacă dorim să fim excentrice, dar dacă alegem să punem accent pe buze, trebuie să avem în vedere că machiajul ochilor trebuie să fie soft și delicat. Fetele care iubesc machiajele colorate, pot purta la evenimente un smokey eye magenta, iar cele care nu se simt confortabil cu exuberanța unei culori intense pot opta doar pentru un blush care să pună accent pe pomeți.

Viva Magenta! – Culoarea anului 2023 1

Dacă ne gândim la manichiură, cu siguranță nail artiștii vor îmbina toate modelele cu această culoare. Magentaverse se potrivește pe unghii atât uni, cât și în combinații cu alte culori. Dacă ești o fire rebelă nu ezita să îți vopsești părul în această culoare. Cu siguranță vei întoarce toate privirile din jur.

Dacă stilul tău nu este în acord cu purtarea culorii Viva Magenta în machiaj, manichiură sau păr, cu siguranță câteva accesorii vestimentare te vor scoate în evidență!

Viva Magenta! – Culoarea anului 2023 2

One Reply to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont