Așa cum ne-am obișnuit, Institutul Pantone alege în fiecare an o culoare îndrăzneață reprezentativă, iar pentru anul 2023 culoarea este Viva Magenta sau Magentaverse.

Viva Magenta este o culoare puternică, aprinsă, o culoare roșie zmeură cu subton violet. Directorul executiv Pantone, Leatrice Eiseman spune că această culoare reprezintă puterea noastră interioară și reconectarea cu natura în lumea noastră digitalizată.

Viva Magenta este de asemenea o culoare intensă, rebelă care reprezintă optimismul și starea de bine, este exact ce avem nevoie în anul 2023, un an nou plin de realizări și curaj. Experții Pantone s-au inspirat în alegerea acestei culori din culoarea carminului, care este obținut din extrasul produs de insectele coșenilă.

Arta Sprâncenelor

Această culoare poate fi purtată în machiaj dacă vrem să fim în trend.  Putem purta un ruj magenta dacă dorim să fim excentrice, dar dacă alegem să punem accent pe buze, trebuie să avem în vedere că machiajul ochilor trebuie să fie soft și delicat. Fetele care iubesc machiajele colorate, pot purta la evenimente un smokey eye magenta, iar cele care nu se simt confortabil cu exuberanța unei culori intense pot opta doar pentru un blush care să pună accent pe pomeți.

Viva Magenta! – Culoarea anului 2023 1

Dacă ne gândim la manichiură, cu siguranță nail artiștii vor îmbina toate modelele cu această culoare. Magentaverse se potrivește pe unghii atât uni, cât și în combinații cu alte culori. Dacă ești o fire rebelă nu ezita să îți vopsești părul în această culoare. Cu siguranță vei întoarce toate privirile din jur.

Dacă stilul tău nu este în acord cu purtarea culorii Viva Magenta în machiaj, manichiură sau păr, cu siguranță câteva accesorii vestimentare te vor scoate în evidență!

Viva Magenta! – Culoarea anului 2023 2

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont