Acidul hialuronic 1
– Make-up Artist Certificat

Acidul hialuronic este printre ingredientele active cele mai recomandate de către dermatologi pentru a susține aspectul hidratat al pielii. Acidul hialuronic este o enzimă care are capacitatea de a reține moleculele de apă. Acest lucru face ca acidul hialuronic să fie deosebit de hidratant întrucât o singură moleculă poate reține 1000 de molecule de apă. Surprinzător, nu-i așa?

În mod natural, pielea sintetizează propriile molecule de acid hialuronic, însă o dată cu trecerea timpului, nivelul de sintetizare scade, iar cantitatea de acid hialuronic scade proporțional. În aceste condiții, pielea își poate pierde din fermitate și poate deveni uscată pe parcursul timpului.

Cantitatea de acid hialuronic din țesuturile corpului depinde de starea și vârsta persoanei și se schimbă sub influența diverșilor factori externi:

– radiații ultraviolete;

– procese de oxidare;

– cantitatea de enzimă hialuronidază, care distruge acidul hialuronic.

Produsele de îngrijire care conțin acid hialuronic se prezintă sub mai multe forme: creme, seruri sau plasturi, având concentrațiile optime pentru a oferi hidratarea necesară și un plus de luminozitate pielii.

Serumurile cu acid hialuronic au un efect de hidratare intens, oferind acțiune rapidă mai ales pentru un ten uscat. De obicei aceste serumuri stimulează producerea de colagen și redau celulelor pielii hidratare intensă. Serul cu acid hialuronic poate fi aplicat pe piele împreună cu alte produse de înfrumusețare, însă se poate aplica și individual seara după demachiere. Acidul hialuronic este un exemplu excelent de modul în care un singur produs de îngrijire a pielii poate oferi rezultate remarcabile. Cel mai important beneficiu oferit de acidul hialuronic este hidratarea. O piele hidratată va arăta întotdeauna bine!

Un alt beneficiu este corelat cu diminuarea ridurilor existente și prevenirea apariției altor riduri noi. Consecvența cu care acest ingredient este utilizat va face diferența!

Acidul hialuronic 2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont