Cum ne alegem pensula de eyeliner? 1
– Make-up Artist & Trainer

Eyeliner-ul sau machiajul Pin-Up este specific unei decade caracterizate prin eleganță și senzualitate, în care modelele, artistele și actrițele primeau pentru prima dată în istorie eticheta de sex simbol.

Cum ne alegem pensula de eyeliner? 2

Printre celebritățile care au adoptat stilul Pin-Up în perioada anilor 40’-50’ se numără Betty Grable, Bettie Page , Veronica Lake și bineînțeles celebra Marilyn Monroe. Acest stil de machiaj a simbolizat renunțarea la prejudecățile perioadei post victoriene și îmbrățișarea respectului de sine.

Stilul Pin-Up a fost foarte apreciat în secolul XIX și continuă să inspire femei de pretutindeni. Acest tip de machiaj retro simbolizează feminitate, atitudine, senzualitate și poate fi purtat cu succes atât la petreceri, cât și în timpul zilei, la muncă, dacă eliminați câteva elemente precum buzele roșii, contouringul sau genele false.

Cum ne alegem pensula de eyeliner? 3

Eyeliner-ul este un trend durabil și probabil niciodată nu își va pierde valoarea pentru că acesta subliniază și evidențiază foarte bine ochii, oferind un efect de lifting al acestora.

Eyeliner-ul clasic (Pin-Up-ul) este într-o continuă transformare. Această transformare este susținută puternic de evoluția produselor, pensulelor și tehnicilor folosite. Când toate cele menționate sunt la cele mai înalte standarde, putem să transpunem corespunzător creativitatea în execuția machiajului și să reinventăm acest stil, fără a-l compromite.

Printre cele mai în vogă variații de eyeliner se numără:

  • cat eyes
  • long winged
  • vintage winged
  • swan
  • double winged
  • enclosed wing

Indiferent de varietatea aleasă, avem nevoie, evident, de produse și pensule calitative care să ne ajute să trasăm perfect și simetric liniile noastre de eyeliner. Toate începătoarele din lumea machiajului probabil au întâmpinat probleme în realizarea acestui machiaj. De reținut este aptul că un rol deosebit de important îl are pensula care este, de ce nu, continuarea mâinii noastre.

Pentru că de-a lungul timpului nu m-au mulțumit pensulele de eyeliner cu care lucram, am hotărât să îmi creez propria pensulă de eyeliner care, de asemenea, este semnătura mea.

Atenția mea sporită la detalii, realizarea liniei de tuș pe orice pleoapă, fie ea cu exces de piele sau cu multe pliuri, pleoapă lăsată, ochi mari sau mici, m-a făcut să fac pasul acesta.

Am gândit ca pensula Maxim Eyeliner Brush să fie cu totul specială, mânerul este mediu ca și lungime, se încadrează perfect în mână, este ușor și nu trebuie să depui o forță cu degetele pentru a o ține.

Cum ne alegem pensula de eyeliner? 4

Perii pensulei sunt naturali, din păr de samur deoarece acest tip de păr este rezistent în lucrul cu texturile cremoase. Această pensulă este lucrată 100% manual, iar fiecare firicel este aranjat astfel încât să formeze acel vârf subțire, râvnit de noi atunci când căutăm pensula ideală pentru trasarea liniei de eyeliner.

Cum ne alegem pensula de eyeliner? 5

Precizia cu care poți trasa linia de eyeliner îți spune multe despre calitatea pensulei așadar mi-am dorit să ofer o pensulă de o calitate înaltă. Aceasta poate fi o alegere bună dacă sunteți în căutare de o pensulă care să nu vă dezamăgească!

Cum ne alegem pensula de eyeliner? 6

Indiferent de preferințele în materie de stil, perfecțiunea eyeliner-ului constă întotdeauna în echilibrul dintre calitatea produselor, randamentul pensulelor și adaptarea tehnicilor folosite în execuția machiajului.

Cum ne alegem pensula de eyeliner? 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont