Produse scumpe VS Produse ieftine 1
Oxana Novacovici – Make-up artist & Trainer

Oxana Novacovici – Make-up artist & Trainer ne spune care sunt alternativele mai ieftine ale produselor de lux cu care lucrează cel mai mult.

1.ANASTASIA BEVERLY HILLS Brow Wiz VS MicroMatic Beautydrugs

Produse scumpe VS Produse ieftine 2Produse scumpe VS Produse ieftine 3

Acest creion mecanic ultra fin Brow Wiz de la Anastasia Beverly Hills,conturează perfect sprâncenele și umple zonele rare sau prea pensate.

Vârful retractabil de fermitate perfectă  imită fără efort părul natural și crează iluzia de textură a firelor de păr.

Doar că exact același rezultat obții, de la un produs cu un pret cu cel putin 30 % mai mic, creionul MicroMatic de la  Beautydrugs – un produs cu formulă unică rezistent la transfer  și cu ajutorul căruia poți defini cu ușurință o formă perfectă a sprâncenelor.

2.Bobbi Brown Lip Pencil VS Cascade of Colours nr 312

Produse scumpe VS Produse ieftine 4Produse scumpe VS Produse ieftine 5

Nuanța Pale Pink de la Bobbi Brown conturează și accentuează perfect buzele,le oferă o culoare proaspătă pentru rezistență de lungă durată.

Cascade of Colours nr 312 oferă aceeași nuanță la un preț de 3 ori mai mic, iar textura ușor cremoasă și pigmentarea puternică transformă acest creion oricând într-un produs 2 în 1 : creion contur și ruj.

3.Estee Lauder Double Wear VS Mannequin Beauty Drugs

Produse scumpe VS Produse ieftine 6Produse scumpe VS Produse ieftine 7

Double Wear este un fond de ten care nu necesită multe prezentări: rezistența de lungă durată sunt cuvintele cheie despre acest produs. Cu un aspect mai puțin încărcat și mai luminos ,dar cu o rezistență la fel de mare ,vine din urma Fondul de ten Mannequin de la Beauty Drugs – are un finish mai satinat și câștigă în fața celui de la Estee Lauder prin combinația perfectă dintre rezistență și aspectul de a 2-a piele. Prețul este evident unul mai avantajos.

4.DIOR Flash LUMINIZER VS Paese CLAIRE

Produse scumpe VS Produse ieftine 8Produse scumpe VS Produse ieftine 9

Aceste 2 anticearcăne sunt ideale pentru o iluminare ușoară și subtilă a zonei de sub ochi. Un plus imens – au particule reflectorizante, ideal pentru pielea cu riduri și o gamă frumoasă de nuanțe. Doar că diferența de preț este dublă dintre cele 2.

5. Magic Beauty Blender VS Sponge Cupio

Produse scumpe VS Produse ieftine 10Produse scumpe VS Produse ieftine 11

Eu le-am testat și m-am bucurat multă vreme de rezultatatul aplicării fondului de ten pe față cu ajutorul  miraculosului Beauty Blender : ten neîncarcat,aplicare uniformă.

Însă de când am descoperit burețeii de la Cupio, sunt la fel de mulțumită, mai ales că pot să cumpăr 3 bureței în loc de 1.

6.Pensula evantai Sephora VS pensula evantai Nastelle

Produse scumpe VS Produse ieftine 12Produse scumpe VS Produse ieftine 13

E una de care nu vrei să te desparți atunci când iubești să folosești highliter-ele sau ai nevoie să îndepărtezi glitter-ul și fardul căzut de sub ochi fără să pătezi machiajul.

Pensula  evantai de la Sephora e special creată pentru asta. Aceleași funcționalități la jumătate de preț oferă pensula de la Nastelle nr 141.

Produse scumpe VS Produse ieftine 14

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont