Felix Shtein, un make-up artist internațional, judecător al campionatelor mondiale și europene de machiaj creativ și Body Art, speaker al Congresului Internațional al Stiliștilor, speaker și judecător al Academiei BM și al Festivalului Word Bodypainting, precum și fondatorul campionatului „Battle of Makeup Artists” (Austria), Judecător permanent al festivalului internațional de frumusețe „Nevskie Berega” Rusia, „Viridiland” Kiev, Judecător Șef al Campionatului OMC Israel, Fondator al liniei profesionale de produse cosmetice FELIX SHTEIN „Esența frumuseții” și Director al școlii de machiaj profesional FELIX SHTEIN, ne spune care sunt cele mai importante 10 produse de care el nu se desparte atunci când realizează un machiaj.

  • Pensula nr.18 Felix Stein – este o pensulă legendară, cu o formă unică și peri de veveriță canadiană albastră de înaltă calitate. Pensula este concepută pentru a aplica și pentru a amesteca perfect fardurile, atât cele presate, cât și cele pulbere.

What’s in your case? 2

  • Pensula nr.105 Felix Stein – este o pensulă excelentă pentru aplicarea highlighter-ului, blush-ului, contouring-ului sau a pudrei.

What’s in your case? 3

  • Pensula nr. 17 Felix Stein – este pensula mea preferată când vine vorba de texturi cremoase, o folosesc în special când vreau să aplic umbre de creion pe pleoapă. Este excelentă pentru detalii.

What’s in your case? 4

  • Pensula nr.36 Felix Stein – ideală pentru aplicarea contouring-ului, a texturilor cremoase, fonduri de ten lichide.

What’s in your case? 5

  • Pensula nr.20 Felix Stein – pensulă perfectă pentru blending, din păr natural de veveriță canadiană albastră,  proiectată pentru finisarea umbrelor și pentru detalii.

What’s in your case? 6

  • Mask lifting 60 sec – această mască de lux, îmbogățită cu colagen, elastină, acid hialuronic și extract de frunze de hamamelis, ajută la întărirea aspectului pielii și netezește vizibil liniile fine și ridurile. Această mască are efect vizibil în doar 60 de secunde.

What’s in your case? 7

  • Mineral peeling – produs cosmetic natural eficient pentru îngrijirea pielii, care combină un complex unic de minerale, polizaharide, extract de alge, aloe, zmeură, colagen hidrolizat. Peelingul mineral „Felix Shtein” este foarte delicat, potrivit pentru toate tipurile de ten. Curăță în profunzime pielea, exfoliază eficient stratul cornos al pielii, hrănește prin intermediul mineralelor și oligoelementelor, tonifică pielea și stratul subcutanat, activează microcirculația. Oferă o senzație incredibilă de prospețime și puritate.

What’s in your case? 8

  • Tonic Felix Stein – este un produs care elimină reziduurile cosmetice și săpunul de pe suprafața pielii, secreția de sebum. Tonicul restabilește echilibrul natural al PH-ului, neutralizează acțiunea apei dure, are efect antiseptic, elimină roșeața. Tonicul „Felix Shtein” hrănește pielea cu antioxidanți care previn îmbătrânirea.

What’s in your case? 9

  • Corectorul lichid „Felix Shtein” – este optim pentru mascarea cearcănelor de sub ochi. Se utilizează pentru corectarea și clarificarea zonelor întunecate, corectarea ridurilor profunde, mascarea zonelor cu pielea subțire. Oferă prospețime naturală, formula unică îmbogățită cu uleiuri naturale și extracte de flori va proteja pielea delicată din jurul ochilor și va oferi o senzație de confort de neuitat.

What’s in your case? 10

  • Magic Brow Felix Shtein –  pentru sprâncene perfecte optez mereu pentru fixarea lor cu produsul Magic Brow. Pe lângă faptul că sprâncenele se aranjează așa cum dorește make-up artistul, machiajul sprâncenelor va rămâne fixat 24h.

What’s in your case? 11

What’s in your case? 12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont