Cum să fim Make-up Artiști și Lash-Artiști în același timp? 1
– Make-up Artist, Lash Artist, Brand Ambasador Dlux Romania

Mulți make-up artiști vor să îmbine aceste două meserii și totuși au incertitudini ! Oare lashmakingul este creativ precum make-up-ul ? Oare pe ambele le vor realiza într-un mod profesional ?Aceste întrebări mi-le adresam mereu!

Da, poți face asta atât timp cât ești creativ și dornic de a învață lucruri noi!

Procedurile de înfrumusețare au fost dintotdeauna la mare căutare! Evoluția machiajului este spectaculoasă, iar în fiecare an apar noi trenduri în materie de beauty.

În momentul de față, există o mare legătura între machiaj, extensiile de gene fir cu fir și laminarea genelor naturale sau a sprâncenelor! Toate aceste proceduri sunt foarte apreciate în rândul femeilor, dar chiar și a bărbaților dacă facem referire la stilizarea și laminarea sprâncenelor! Totul se întâmplă foarte rapid ,tocmai de aceea este de preferat ca în fiecare an orice make-up artist și lash artist să urmeze cursuri în acest sens pentru evoluție și cunoaștere .

În calitate de makeup artist și lash artist cu o experiență de 10 ani în domeniul beauty pot spune că mereu rămân surprinsă de tot ceea ce apare în acest domeniu, iar acest lucru m-a ajutat enorm în a avea mereu creativitate, viziune și dorința de a învăța pe ceilalți despre ce înseamnă cu adevărat Lashmakingul!

Legătura dintre makeup și extensiile de gene este una foarte strânsă din punctul meu de vedere! De ce spun asta? Experiența în make-up m-a ghidat foarte mult în obținerea unor forme perfecte și aici fac referire la simetria și acuratețea lucrărilor când realizez aplicarea extensiilor de gene !

Obișnuită cu multe fizionomii de-a lungul timpului prin prisma makeup-ului , am reușit mereu să ofer clientelor forma ideală în funcție de acest aspect! Nu orice formă se potrivește ochiului ,nu orice lungime ,curbură sau grosime ! Acestea ,trebuie alese cu grijă analizând foarte bine grosimea genelor naturale cât și structura acestora! Genele naturale au un anumit ph față de alt tip de păr !Ele pot fi sticloase sau casante afectând retenția lucrărilor dar și poroase ceea ce ajută la o aplicare mult mai rapidă și rezistență pe măsură!

Corectarea ochiului

Revenind la forme, un exemplu pe care îl pot da este eyelinerul despre care se știe ca are calitatea de a corecta ochiul! Atunci când clienta are forma ochilor rotundă întotdeauna căutam să îi alungim !Putem realiza acest aspect și prin aplicarea extensiilor de gene sau procedura de laminare !Totul are legătura cu viziunea experiența artistului!

Dacă folosim curburi speciale ca L sau M , care au rolul de a crea efectul de lifting sau eyeliner datorită formei drepte cu un unghi de 90 de grade ,sau chiar mai ridicat, 100 de grade în cazul L -ului vom obține ușor corecțiile !O curbură naturală cum este cea clasică C curl ,foarte des folosită mai ales la început de drum ,poate ajuta de asemenea în a obține efectul de alungire a ochilor ,dacă dorim o lucrare de tipul softlook!

Cum să fim Make-up Artiști și Lash-Artiști în același timp? 2

Laminarea în schimb, este o procedură de curbare a genelor naturale, cu soluții special concepute, dar poate fi și un tratament pentru gene cum este cel ce conține keratină și botoxserum care are rolul de a hidrata firul de păr și a ajuta foliculii să crească pentru a avea o regenerare rapidă ! Recomand acest tratament în procedurile de laminare pentru efect maxim ! Pentru o curbare mai pronunțată prefer bigudiurile de silicon mărimea S indiferent de lungimea genelor naturale ! E ca un tips and triks! RECOMAND LAMINAREA , persoanelor cu gene naturale lungi dar care nu sunt curbate sau celor ce au gene rare acestea fiind afectate în urma unor proceduri ce nu au fost executate corespunzător ! Laminarea ajută de asemenea în a crea forme și curburi !

Sugestii

Iată câteva sugestii pentru a menține aspectul extensiilor de gene impecabil cât mai mult timp!

  1. Păstrați-vă extensiile curate!

Cea mai bună modalitate de a menține extensiile de gene este să le păstrați curate. Folosiți un produs de curățare special formulat doar pentru extensiile de gene!

  1. Evitați fricțiunea la nivelul ochilor!

Evitați pe cât posibil frecarea sau tragerea de zona genelor deoarece puteți deteriora aranjamentul acestora.

  1. Evitați apa!

Evitați contactul cu apa cel puțin 24 – 48 de ore după aplicarea genelor. Condițiile de umezeală precum ar fi dușurile cu aburi sau antrenamentele de yoga pot reactiva lipiciul, determinând genele să se slăbească, să cadă, să se răsucească sau să se aglomereze.

  1. Evitați smulgerea, tragerea și răsucirea genelor!

Vă puteți deteriora genele naturale provocând căderea acestora.

  1. NU aplicați rimel!

Nu este nevoie! Utilizarea rimelului peste extensiile de gene va trage adezivul, deteriorându-le.

Cum să fim Make-up Artiști și Lash-Artiști în același timp? 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont