Tint-urile sunt o tendință de câțiva ani… Așa că nu este de mirare că make-up artiștii sunt  obsedați de aceste produse multifuncționale care în funcție de culorile și texturile alese  pot fi folosite pentru machiajul buzelor, ochilor sau chiar al pomeților și sprâncenelor.

De ce să alegem tint-urile Cailyn?

Brandul Cailyn Cosmetics, oferă produse profesionale, pe bază de minerale, made în SUA și se mândrește cu o varietate de tint-uri, oferind în total 92 de culori diferite, mate, metalice sau cu glitter, toate cu textură waterproof.

*Cailyn Pure Lust Extreme Matte Tint

– creează o explozie vie de culoare printr-o acoperire continuă care durează. Infuzia unică oferă un finisaj rezistent la apă, nelipicios și mat printr-o singură aplicare.

Amestecul de lux de pigment mat și catifelat, hidratează buzele pentru un finisaj ideal mai fin decât mătasea care pe lângă faptul că este rezistent la apă și la săruturi, se usucă instantaneu și previne orice încreţire sau incident. Variind de la moale și sufocant, la întunecat şi ademenitor,  Cailyn Pure Lust Extreme Matte Tint este disponibil în 72 de nuanțe incredibile!

Tinturile 1

***Cailyn Star Wave Mattalic Tint este un tint metalic

– disponibil în 12 nuanțe, cu persistență de durată , ideal pentru machiajul buzelor, ochilor și al pomeților , alcătuit din pigmenți metalici de ultimă generație care strălucesc luxos fără a se crăpa sau șterge. Precum aurul lichefiat, acest tint metalic se aplică și se usucă ușor, împrăștiind strălucirea stelelor pentru multe ore.

***Cailyn Star Wave Glitter Tint

– oferă un finisaj sclipicios fin care adaugă o tentă de strălucire încântătoare buzelor și ochilor. Textura cremoasă se aplică lin, iar particulele fine sunt suficient de moi încât să nu afecteze nici cele mai sensibile buze sau ochi. Sclipiciul inovator ce reflectă lumina strălucește puternic sub soare sau lumină ambientală!

Cailyn Star Wave Glitter Tint propune 8 nuanțe captivante pentru cele mai îndrăznețe persoane.

Tinturile 2

Așadar, Cailyn Cosmetics propune cea mai variata gama de tint-uri, cele mai variate culori, texturi diferite, toate waterproof. Nu ai cum să nu iți găsești tint-urile preferate la Cailyn Cosmetics!

@cailynromania

Tinturile 3

Tinturile 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont