Monica Palcau
– Beauty Entrepreneur, Makeup Artist & Trainer

După o facultate în Știinte Economice și 2 business-uri, mi-am găsit cu adevărat vocația la vârsta de 30 de ani, când mi-am permis să fac o carieră din pasiunea mea, make-up-ul.

De atunci viața mea a început cu adevărat să prindă culoare și contur.  Îmi doresc să ajut cât mai multă lume să își descopere frumusețea și încrederea, așa cum am avut și eu nevoie la un moment dat.

Astăzi vreau să vă prezint produsele de care nu mă pot despărți, atunci când vine vorba de a realiza un machiaj.

1. Genele 3D

What’s in your case? 1

Pe lângă faptul că acestea completează perfect orice machiaj, genele false bandă sunt singurele pe care le aplic chiar și atunci când trebuie să fug pe ușă și care mă fac să mă simt mai feminină și încrezătoare. Le iubesc!

2. Setul de pensule complete gram

What’s in your case? 2

Are 17 pensule din fibră sintetică, fiecare are rolul ei în realizarea atât a unui machiaj complex cât și a unui machiaj simplu. Fiecare pensulă este utila în realizarea machiajului meu de zi cu zi atât cu produse cremoase cât și cu pudre.

3. Adezivul DUO în noua formulă Quick-Set

What’s in your case? 3

Se usucă mai rapid și este mult mai rezistent pe parcursul zilei, aplic atât genele false bandă cât și smocurile mereu cu încredere cu ajutorul lui.

4. Crema de ochi Shiseido Benefiance Wrinkle Smoothing Eye Cream

What’s in your case? 4

Este baza perfectă pentru zona ochilor, hidratează incredibil de bine și imi face machiajul din jurul ochilor să arate mai bine când o aplic.

5. Fondul de ten Dose of Colors Meet Your Hue

What’s in your case? 5

Este un fond de ten perfect pentru tenul normal și gras, rezistă foarte bine pe parcursul zilei, dar nu încarcă excesiv. Având tenul sensibil predispus la acnee cu atât mai mult îmi place pentru uz zilnic pentru că nu îmi cauzează coșuri.

6. Tarte Shape Tape Concealer

What’s in your case? 6

Este foarte pigmentat și acoperă bine cearcănele, dar nu încarcă, îl folosesc de ani de zile și nu cred că îl voi schimba prea curând:)

7. Pudra liberă minerală Make-up Atelier

What’s in your case? 7

Cu un strat extrem de subțire, oferă longevitate machiajului și nu usucă excesiv.

8. Pudrele de contur Kevyn Aucoin

What’s in your case? 8

Au nuanțele și subtonurile reci perfecte pentru contur. Sunt extrem de pigmentate.

9. Gelul Schwarzkopf

What’s in your case? 9

Cu care aranjez și fixez sprâncenele, l-am descoperit recent și sincer nu am întâlnit un produs care să reziste atât de bine! Chiar și cele mai dese și rebele sprâncene, rezistă toată ziua.

10. Mascara Max Factor 2000 Calorie

What’s in your case? 10

Oferă volum și nu se transferă pe ten sau pleoape pe parcursul zilei, pe cât de rezistentă e, pe atât de ușor se demachiază cu o simplă apă micelară. O folosesc de ani de zile și e preferata mea.

What’s in your case? 11

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont