Masajul facial este o metodă preventivă și terapeutică cu efecte directe asupra pielii și mușchilor feței. Procedura are un efect complex: previne apariția ridurilor, îmbunătățește tonusul pielii, îmbunătățește circulația sângelui, ameliorează umflarea și îmbunătățește aspectul tenului. Prin stimularea circulației sângelui în timpul masajului, pielea este saturată cu oxigen, iar procesele regenerative sunt îmbunătățite. Rezultatul este un aspect sănătos și îngrijit.

Masajul facial 1

Masajul facial clasic implică tehnici precum mângâierea, frământarea pielii și frecarea. Acest tip de masaj se poate realiza cu uleiuri, creme și aparate faciale. Se poate realiza în fiecare seară înainte de somn.

Masaj facial anti-aging – o procedură care vizează întinerirea, îmbunătățirea texturii pielii, îndepărtarea umflăturilor și efectul de lifting. Stimulează producția de elastină naturală și colagen, care fac pielea mai fermă. Se poate face în fiecare seară cu creme speciale anti-aging.

Masajul facial japonez are un efect mai profund asupra pielii, mușchilor și țesutului conjunctiv. Unul dintre tipuri – masajul asahi (un alt nume – zogan) – se realizează cu toată palma și nu doar cu vârful degetelor. Mișcările mâinilor maseurului trec de-a lungul ganglionilor limfatici, ca urmare, crește fluxul limfatic de pe față și gât, ceea ce duce la eliminarea toxinelor din această zonă.

Masajul facial 2

Masajul japonez este potrivit pentru prevenirea îmbătrânirii: ovalul feței capătă contururi mai clare, severitatea ridurilor scade, iar aspectul pielii se îmbunătățește.

Masajul facial este recomandat să se facă o dată sau de două ori pe săptămână, îl puteți face singuri chiar acasă.

Masajul este contraindicat în prezența problemelor dermatologice acute pe față: inflamație, boli fungice, răni deschise și abraziuni.

Masajul facial 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont