Sculptra conține Acid Poli-L-lactic, o substanța de sinteză din familia alfa-hidroxi-acizilor, biocompatibilă și biodegradabilă.

Sculptra este singura substanță  aprobată de FDA (Food and Drug Administration) care poate fi injectată în regiunea gluteală (fesiera) în siguranță, fiind alternativa perfecta a altor  intervenții chirurgicale.

Sculptra  are rolul de stimulare a colagenului propriu, ceea ce va duce progresiv la volumizarea zonei dorite,  la îmbunătățirea considerabilă a calității pielii  (tonus, elasticitate), precum și la diminuarea celulitei și a vergeturilor.

Construcția de colagen durează în jur de 3-4 săptămâni și sunt necesare 3-4 ședințe la interval de 6-8 săptămâni. Rezultatele se mențin 3-5 ani, iar aspectul este perfect natural.

Sculptra Butt Lift-Volumizarea regiunii fesiere 2

În comparație cu intervențiile chirurgicale care presupun anestezie generală, injectările cu Sculptra se fac sub anestezie locală, procedura durează în jur de 1 oră, iar pacienta se poate  reîntoarce la activitățile zilnice imediat post-procedură.

Sculptra Butt Lift-Volumizarea regiunii fesiere 3

www.aclinique.ro

Instagram: @dr,anca.cobzariu  @clinicaaclinique

Facebook: @DrAncaCobzariu  @Asist Univ Dr Anca Cobzariu

Sculptra Butt Lift-Volumizarea regiunii fesiere 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont