Dacă nu demult, mamele noastre aveau de ales între câteva produse de machiaj, astăzi ne putem bucura de o gama foarte largă la acest capitol.
Calitatea produselor profesionale este superioară și oferta pe măsură. Însă, acest lucru poate fi uneori un pic bulversant, dacă nu îți faci temele înainte să pleci la cumpărături. Din rafturile magazinelor, de pe internet și din reclame ingenios realizate, sute de produse îți fac cu ochiul, promițându-ți frumusețe de diva.
Produse Cosmetice de Make Up HD 1
Produse Cosmetice de Make Up HD 2
Produse Cosmetice de Make Up HD 3
Printre cele mai la modă la ora actuală sunt produsele de make-up HD. Ce oferă acestea în plus față de produsele profesionale sau produsele obișnuite? Produsele HD sunt produse profesionale destinate în primul rând sesiunilor foto sau filmărilor. Acestea arată cel mai bine atunci când există abundență de lumina, fiind concepute special pentru a reflectă lumina și a înfrumuseța chipul cu ajutorul acesteia. Fără lumina din belșug, efectul lor spectaculos se pierde. De aceea, dacă cumperi produse HD, trebuie să te gândești când le vei folosi. Ideale pentru sesiuni foto, filmări sau chiar selfie-uri, acestea poți fi folosite și în anotimpul cald, pentru un machiaj casual, arătând foarte bine în lumina razelor de vara. În afară de înfrumusețare cu ajutorul luminii, machiajul HD se laudă cu o textura foarte fină, care nu încarcă tenul, și cu pigmenți puternici.
Efectul trebuie să fie unul de “blurring”, un fel de photoshop prin machiaj, care să ascundă porii, liniile fine și să uniformizeze culoarea tenului, oferind un aspect natural, că și cum nu ai purta deloc machiaj. Însă, după cum am menționat, toate aceste beneficii sunt vizibile doar când există multă lumina. De asemenea, calitatea superioară a texturii nu te scutește nici de necesitatea aplicării profesioniste a produsului, în special dacă este vorba de o sesiune foto sau video.
Trebuie să fii foarte atentă la acest aspect, pentru că fără o aplicare corectă, rezultatul poate fi dezatruos – după cum o demonstrează multe poze de pe covorul roșu, cu vedete al căror machiaj este complet ruinat! Produsele de make-up HD pot fi o revelație și, folosite corect, te vor face să te simți mai frumoasă și mai încrezătoare.
Tu ai încercat machiajul HD?
Produse Cosmetice de Make Up HD 4

One Reply to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont