Dacă nu demult, mamele noastre aveau de ales între câteva produse de machiaj, astăzi ne putem bucura de o gama foarte largă la acest capitol.
Calitatea produselor profesionale este superioară și oferta pe măsură. Însă, acest lucru poate fi uneori un pic bulversant, dacă nu îți faci temele înainte să pleci la cumpărături. Din rafturile magazinelor, de pe internet și din reclame ingenios realizate, sute de produse îți fac cu ochiul, promițându-ți frumusețe de diva.
Produse Cosmetice de Make Up HD 1
Produse Cosmetice de Make Up HD 2
Produse Cosmetice de Make Up HD 3
Printre cele mai la modă la ora actuală sunt produsele de make-up HD. Ce oferă acestea în plus față de produsele profesionale sau produsele obișnuite? Produsele HD sunt produse profesionale destinate în primul rând sesiunilor foto sau filmărilor. Acestea arată cel mai bine atunci când există abundență de lumina, fiind concepute special pentru a reflectă lumina și a înfrumuseța chipul cu ajutorul acesteia. Fără lumina din belșug, efectul lor spectaculos se pierde. De aceea, dacă cumperi produse HD, trebuie să te gândești când le vei folosi. Ideale pentru sesiuni foto, filmări sau chiar selfie-uri, acestea poți fi folosite și în anotimpul cald, pentru un machiaj casual, arătând foarte bine în lumina razelor de vara. În afară de înfrumusețare cu ajutorul luminii, machiajul HD se laudă cu o textura foarte fină, care nu încarcă tenul, și cu pigmenți puternici.
Efectul trebuie să fie unul de “blurring”, un fel de photoshop prin machiaj, care să ascundă porii, liniile fine și să uniformizeze culoarea tenului, oferind un aspect natural, că și cum nu ai purta deloc machiaj. Însă, după cum am menționat, toate aceste beneficii sunt vizibile doar când există multă lumina. De asemenea, calitatea superioară a texturii nu te scutește nici de necesitatea aplicării profesioniste a produsului, în special dacă este vorba de o sesiune foto sau video.
Trebuie să fii foarte atentă la acest aspect, pentru că fără o aplicare corectă, rezultatul poate fi dezatruos – după cum o demonstrează multe poze de pe covorul roșu, cu vedete al căror machiaj este complet ruinat! Produsele de make-up HD pot fi o revelație și, folosite corect, te vor face să te simți mai frumoasă și mai încrezătoare.
Tu ai încercat machiajul HD?
Produse Cosmetice de Make Up HD 4

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont