Rolele de jad sau rolele din piatră, au devenit cea mai nouă tendință în industria frumuseții în ultima vreme. Această rolă din piatră nu este un instrument nou pe piață deoarece în China se folosește de foarte mult timp, iar femeile adoră să utilizeze această rolă pentru proprietățile magice.

Odată cu înaintarea în vârstă, procesul de regenerare a pielii încetinește.

Dacă la bebeluși pielea este reînnoită la fiecare 72 de ore, la persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, pielea este refăcută o dată pe lună. Pielea devine mai subțire, mai puțin elastică deoarece se produce mai puțin colagen. Îmbătrânirea pielii este rezultatul expunerii la radiații ultraviolete, somn puțin sau stres.

Rola de jad 1

Îmbunătățirea circulației sângelui poate oferi pielii tale un aspect mai sănătos și mai strălucitor, astfel putem folosi role din jad pentru stimularea circulației sangvine la nivelul feței. De aceea , această rolă ar trebui evitată de persoanele cu ten problematic, cum ar fi acneea  și rozaceea, deoarece masajul poate stimula mai rău inflamațiile deja existente.

Aceste role, desigur, nu vor înlocui aparatele speciale din saloanele de înfrumusețare, dar pot ajuta la obținerea unor rezultate vizibile. Masajul facial cu această rolă va reduce imediat umflăturile și cearcănele de sub ochi și va reîmprospăta, lumina și uniformiza tenul.

Acest instrument funcționează foarte bine cu ulei sau ser pentru față.

Acesta va întări și accelera efectul produselor cosmetice, răcind și netezind simultan pielea.  Acest tip de masaj poate reduce și durerea de cap spasmodică.

De asemenea, veți realiza un mic spa acasă care va fi foarte relaxant și tonifiant. Pentru un efect mai puternic, puteți ține rola în frigider dar atenție, nu în congelator deoarece piatra se poate sparge. În funcție de dimensiunea pietrei, puteți realiza masaj atât la nivelul feței cât și la nivelul gâtului, iar la nivelul ochilor se folosește o piatră mai mică.

Rola de jad 2

Cum putem folosi rola când realizăm masajul:

  • Primul pas este să aplicați serul sau uleiul din rutina zilnică sau de seară deoarece rola va aluneca mai bine și de asemenea va fixa produsul dorit mai puternic în ten ;
  • Începeți de la nivelul gâtului și duceți-vă spre bărbie, apoi spre ureche , urcând ușor spre maxilar;
  • Masați zona superioară a frunții, apoi zona sprâncenelor;
  • În zona ochilor, masați mai ușor deoarece pielea este mai sensibilă .

Puteți folosi acest tip de machiaj seara, pentru a stimula pielea după o zi de muncă iar dimineața pentru a diminua umflăturile de la nivelul feței.

Nu uitați ca înaintea oricărei aplicări, să dezinfectați piatra chiar dacă în prealabil ați curățat-o.

Sursă poze : ro.pinterest.com

Rola de jad 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont