–          Unghiile cresc cu aproximativ 0.1 mm/zi  de aceea trebuie să le îngrijim cel puțin o dată la 3 saptămâni ;
–          Vara unghiile cresc mai repede decât iarna, mai ales unghiile de la picioare deoarece purtăm sandale deschise;
–          O treime din lungimea unghiei constă în rădăcina acesteia care este ascunsă de fapt în piele;
–          Unghiile sunt compuse din straturi de keratină (aproximativ 100-150 de straturi) iar grosimea ideală a unei unghii trebuie să fie de aproximativ 0.3 mm ;
–          Obiceiul de a-ți mușca unghiile a adus un benefici la un moment dat și anume din cauza acestui obicei, medicul dentinst Maxwell Lappé a inventat plăci speciale de unghii care mai apoi s-au transformat în unghii false.
–          Acrylul a fost descoperit de doctoral dentist Frederick Slack care a decis să repare o unghie ruptă cu acrylic (material ce este folosit de medici dentiști)
–          Stilul american de manichiură (manichiura „Beverly Hills”) diferă de cea franțuzească (manichiura French ) doar prin simplul fapt că se adaugă lac bej pe vârful unghiei în loc de alb.
–          Regina Cleopatra a folosit henna pentru a-și decora unghiile și mâinile

–          Prototipul lacurilor de unghii moderne provine din vechea civilizație chineză. Era o vopsea făcută din minerale zdrobite, ceară, gălbenușuri de ou și gumă arabică. Există, de asemenea, informații că praful de aur a fost folosit pentru decorarea unghiilor.

Știați că? 1

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont