1. Nu vă demachiați tenul

– de cele mai multe ori, mai ales când suntem obosite, evităm să demachiem tenul sau nu îl demachiem complet. Acest lucru duce la deteriorarea acestuia în timp : ne apar riduri adânci, pete, pielea își pierde strălucirea. Neapărat demachiem tenul înainte de somn, în profunzime.

2. Vă spălați pe față cu săpun

– este de evitat săpunul deoarece acesta usucă foarte tare pielea și o deshidratează. Puteți folosi săpun special pentru față, sau vă puteți spăla doar cu apă de trandafiri, apă de levănțică.

5 greșeli în îngrijirea feței care va deteriorează tenul 1

3. Peeling

– este foarte important să facem peeling o dată pe săptămână deoarece astfel vom îndepărta celulele moarte de la nivelul pielii și vom stimula circulația sângelui de la nivelul feței. De asemenea este de evitat să îl folosiți de mai multe ori pe săptămână deoarece poate fi agresiv dacă exagerăm. Ca o recomandare, nu folosiți pentru peeling zațul de cafea deoarece este dur și vă veți răni fața.

Arta Sprâncenelor

4. Apa micelară

– cele mai multe ape micelare trebuiesc clătite de pe față cu apă sau cu tonic, însă nu toate femeile cunosc acest lucru. Citiți întotdeauna pe etichetă dacă aceasta trebuie îndepărtată de pe față sau nu.

5 greșeli în îngrijirea feței care va deteriorează tenul 2

5. Pensulele de machiaj

– chiar dacă folosim pensulele pentru uz personal, pensulele pentru produsele cremoase trebuiesc curățate zilnic deoarece în mediul umed stau cele mai multe bacterii, astfel este posibil ca tenul nostru să se umple de coșuri.

5 greșeli în îngrijirea feței care va deteriorează tenul 3

One Reply to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont