1. Nu vă demachiați tenul

– de cele mai multe ori, mai ales când suntem obosite, evităm să demachiem tenul sau nu îl demachiem complet. Acest lucru duce la deteriorarea acestuia în timp : ne apar riduri adânci, pete, pielea își pierde strălucirea. Neapărat demachiem tenul înainte de somn, în profunzime.

2. Vă spălați pe față cu săpun

– este de evitat săpunul deoarece acesta usucă foarte tare pielea și o deshidratează. Puteți folosi săpun special pentru față, sau vă puteți spăla doar cu apă de trandafiri, apă de levănțică.

5 greșeli în îngrijirea feței care va deteriorează tenul 1

3. Peeling

– este foarte important să facem peeling o dată pe săptămână deoarece astfel vom îndepărta celulele moarte de la nivelul pielii și vom stimula circulația sângelui de la nivelul feței. De asemenea este de evitat să îl folosiți de mai multe ori pe săptămână deoarece poate fi agresiv dacă exagerăm. Ca o recomandare, nu folosiți pentru peeling zațul de cafea deoarece este dur și vă veți răni fața.

Arta Sprâncenelor

4. Apa micelară

– cele mai multe ape micelare trebuiesc clătite de pe față cu apă sau cu tonic, însă nu toate femeile cunosc acest lucru. Citiți întotdeauna pe etichetă dacă aceasta trebuie îndepărtată de pe față sau nu.

5 greșeli în îngrijirea feței care va deteriorează tenul 2

5. Pensulele de machiaj

– chiar dacă folosim pensulele pentru uz personal, pensulele pentru produsele cremoase trebuiesc curățate zilnic deoarece în mediul umed stau cele mai multe bacterii, astfel este posibil ca tenul nostru să se umple de coșuri.

5 greșeli în îngrijirea feței care va deteriorează tenul 3

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont