01

Folosiți șampoane fără sulfat. Sulfatele afectează negativ metabolismul la nivelul scalpului – în zona în care începe creșterea. Dacă doriți să aveți un păr sănătos pentru mult timp este indicat să optați pentru produse cosmetice fără sulfați.

02

Nu te culca cu părul umed. O greșeală des intalnită din cauza lipsei timpului sau a obișnuintei. Experții nu recomandă acest lucru. Este important să vă uscați mereu părul după spălare deoarece părul umed este în special predispus la deteriorarea în timpul somnului.

5 sfaturi pentru un păr sănătos 1

03

Pieptănați-vă părul în mod corespunzător. Folosiți două tipuri de piepteni: cu dinți mari și rari și cu dinți deși. Folosește primul pentru a debloca nodurile, al doilea pentru a pieptăna părul rămas încâlcit.

Arta Sprâncenelor

04

Nu uitați să vă pieptănați de două ori pe zi: dimineața și seara. Faceți un masaj al scalpului. Cel mai convenabil este să masezi în timp ce te speli pe păr sau înainte de pieptănat. Începeți cu fruntea, apoi ridicați-vă către coroana capului, apucând regiunea temporală și terminați cu spatele capului. Procedura, dacă este efectuată în mod regulat, îmbunătățește circulația sângelui și, ca urmare, accelerează creșterea părului. În timpul masajului, acționați cu atenție, nu trageți de păr.

05

Nu vă spălați părul în fiecare zi. Spălarea (și mai ales uscarea) părului nu este doar o procedură igienică plăcută, ci și stres pentru bucle. Cu cât este mai mare stresul, cu atât părul crește mai greu. Pentru a evita acest lucru, încercați să vă spălați părul nu mai mult de o dată la două zile.

5 sfaturi pentru un păr sănătos 2

One Reply to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont