01

Folosiți șampoane fără sulfat. Sulfatele afectează negativ metabolismul la nivelul scalpului – în zona în care începe creșterea. Dacă doriți să aveți un păr sănătos pentru mult timp este indicat să optați pentru produse cosmetice fără sulfați.

02

Nu te culca cu părul umed. O greșeală des intalnită din cauza lipsei timpului sau a obișnuintei. Experții nu recomandă acest lucru. Este important să vă uscați mereu părul după spălare deoarece părul umed este în special predispus la deteriorarea în timpul somnului.

5 sfaturi pentru un păr sănătos 1

03

Pieptănați-vă părul în mod corespunzător. Folosiți două tipuri de piepteni: cu dinți mari și rari și cu dinți deși. Folosește primul pentru a debloca nodurile, al doilea pentru a pieptăna părul rămas încâlcit.

Arta Sprâncenelor

04

Nu uitați să vă pieptănați de două ori pe zi: dimineața și seara. Faceți un masaj al scalpului. Cel mai convenabil este să masezi în timp ce te speli pe păr sau înainte de pieptănat. Începeți cu fruntea, apoi ridicați-vă către coroana capului, apucând regiunea temporală și terminați cu spatele capului. Procedura, dacă este efectuată în mod regulat, îmbunătățește circulația sângelui și, ca urmare, accelerează creșterea părului. În timpul masajului, acționați cu atenție, nu trageți de păr.

05

Nu vă spălați părul în fiecare zi. Spălarea (și mai ales uscarea) părului nu este doar o procedură igienică plăcută, ci și stres pentru bucle. Cu cât este mai mare stresul, cu atât părul crește mai greu. Pentru a evita acest lucru, încercați să vă spălați părul nu mai mult de o dată la două zile.

5 sfaturi pentru un păr sănătos 2

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont