1. Efecte antiaging prin creșterea capacității fibroblastelor de a produce colagen.

Prin expunerea la soare (dorită sau involuntară), poluare etc, la nivelul pielii noastre se formează radicali liberi de oxigen care duc la fotoîmbătrânire. Vitamina C are un efect antioxidant și luptă împotriva acțiunii acestor specii reactive acționând ca un scut la suprafața pielii.

2. Efecte depigmentantate și de uniformizare a nuanței tenului.

Serurile cu Vitamina C decolorează petele asociate vârstei (lentigine solare), reduce aspectul melasmei și îmbunătățește inclusiv hiperpigmentările perioculare (dark circles). Acidul ascorbic este cunoscut ca inhibă în sinteza melaninei (pigmentul răspunzător de culoarea pielii și părului, însă hiperactiv în anumite situații). În unele cazuri, vitamina C poate preveni, de asemenea, roșeața asociată expunerii cronice la radiații UV.

Arta Sprâncenelor

3. Potentează efectul cremelor solare și crește apărarea pielii împotriva radiațiilor UV.

Cu toate acestea, vitamina C nu trebuie utilizată ca protecție solară ci ca supliment în rutină pentru un produs dedicat acestui lucru. Vitamina C contribuie la repararea pielii după o arsură solară prin scăderea riscului de dezvoltare a hiperpigmentărilor postinflamatorii, refacerea funcției de barieră a pielii și estomparea ridurilor fine.

Cum să îl folosești⁉

– Se poate folosi atât dimineața cât și seara, pe tenul curat. În cazul aplicării dimineața, folosește spf ulterior
– Ten normal sau gras: puteți încerca direct L-ascorbic acid
– Ten sensibil, cuperozic sau uscat: recomand derivații precum THDA pentru a evita dermatita de contact iritativă. Puteți testa serumul pe o zonă mică; dacă zilele următoare dezvoltați o reacție la el, nu îl folosiți pe față.
– Introduceți în rutină serumurile concentrate la o rată de 1-2 aplicații pe săptămână.

Beneficiile vitaminei C în produsele de îngrijire cutanată 2

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont