Make-Up Dictionary

Blush-ul peach este o adevărată tendință a sezonului primăvară-vară. O nuanță drăguță care se va potrivi fiecărei fete, indiferent de tipul de culoare a pielii. Make-up artiștii recomandă utilizarea blush-ului piersic în machiajul de zi cu zi: reîmprospătează imaginea și oferă un aspect natural.

Cum să alegi o nuanță?

Make-up artiștii susțin că blush-ul piersic se potrivește absolut tuturor femeilor, cu toate acestea, atunci când alegeți produse cosmetice, ar trebui să vă concentrați asupra tipului de piele (în funcție de nuanța naturală):

Pielea deschisă: i se potrivesc nuanțele calde precum piersica, coralul, cărămida sau scorțișoara.

Arta Sprâncenelor

Pielea măslinie (cu o nuanță verzuie): este excelent combinată cu pigmenți calzi și bogați – teracotă, maro, maroniu și chihlimbar.

Porțelan rece: culori roz ale produselor cosmetice.

Culoarea pielii închise: nuanțe bogate de cupru, zmeură și piersică.

Culoarea blush-ului trebuie selectată în funcție de culoarea părului și a ochilor.

Astfel, pentru frumusețile cu părul deschis si cu un ton cald al pielii, nuanțele de piersici nesaturate sau roz vor fi cea mai bună alegere.

Blondele ar trebui să evite maro-ul închis, deoarece acesta le poate îmbătrâni. Aceste doamne ar trebui să acorde atenție nuanțelor calde deschise, care nu se observă pe piele.

Blush-ul piersică este alegerea perfectă pentru blondele calde – „primăvară”.

Blush-ul piersic se potrivește fetelor cu părul închis la culoare: dacă nuanța pielii este rece, renunțați la produsele cosmetice cu pigmenți roșiatici și maronii.

Pentru femeile „calde”, blush-ul piersic se potrivește perfect cu, culorea părului și a ochilor.

Tips: Uitați-vă la venele de la încheietura mâinii. Dacă sunt albastre sau violet, aveți un subton rece; dacă sunt verzui sau măslinii, atunci aveți un subton cald. Există un ton neutru când venele sunt albastru-verzui.

Blush-ul peach în sezonul primăvară-vară 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Coș

Autentificare

Creează cont