Blush-ul peach este o adevărată tendință a sezonului primăvară-vară. O nuanță drăguță care se va potrivi fiecărei fete, indiferent de tipul de culoare a pielii. Make-up artiștii recomandă utilizarea blush-ului piersic în machiajul de zi cu zi: reîmprospătează imaginea și oferă un aspect natural.

Cum să alegi o nuanță?

Make-up artiștii susțin că blush-ul piersic se potrivește absolut tuturor femeilor, cu toate acestea, atunci când alegeți produse cosmetice, ar trebui să vă concentrați asupra tipului de piele (în funcție de nuanța naturală):

Pielea deschisă: i se potrivesc nuanțele calde precum piersica, coralul, cărămida sau scorțișoara.

Arta Sprâncenelor

Pielea măslinie (cu o nuanță verzuie): este excelent combinată cu pigmenți calzi și bogați – teracotă, maro, maroniu și chihlimbar.

Porțelan rece: culori roz ale produselor cosmetice.

Culoarea pielii închise: nuanțe bogate de cupru, zmeură și piersică.

Culoarea blush-ului trebuie selectată în funcție de culoarea părului și a ochilor.

Astfel, pentru frumusețile cu părul deschis si cu un ton cald al pielii, nuanțele de piersici nesaturate sau roz vor fi cea mai bună alegere.

Blondele ar trebui să evite maro-ul închis, deoarece acesta le poate îmbătrâni. Aceste doamne ar trebui să acorde atenție nuanțelor calde deschise, care nu se observă pe piele.

Blush-ul piersică este alegerea perfectă pentru blondele calde – „primăvară”.

Blush-ul piersic se potrivește fetelor cu părul închis la culoare: dacă nuanța pielii este rece, renunțați la produsele cosmetice cu pigmenți roșiatici și maronii.

Pentru femeile „calde”, blush-ul piersic se potrivește perfect cu, culorea părului și a ochilor.

Tips: Uitați-vă la venele de la încheietura mâinii. Dacă sunt albastre sau violet, aveți un subton rece; dacă sunt verzui sau măslinii, atunci aveți un subton cald. Există un ton neutru când venele sunt albastru-verzui.

Blush-ul peach în sezonul primăvară-vară 1

One Reply to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont