Blush-ul peach este o adevărată tendință a sezonului primăvară-vară. O nuanță drăguță care se va potrivi fiecărei fete, indiferent de tipul de culoare a pielii. Make-up artiștii recomandă utilizarea blush-ului piersic în machiajul de zi cu zi: reîmprospătează imaginea și oferă un aspect natural.

Cum să alegi o nuanță?

Make-up artiștii susțin că blush-ul piersic se potrivește absolut tuturor femeilor, cu toate acestea, atunci când alegeți produse cosmetice, ar trebui să vă concentrați asupra tipului de piele (în funcție de nuanța naturală):

Pielea deschisă: i se potrivesc nuanțele calde precum piersica, coralul, cărămida sau scorțișoara.

Arta Sprâncenelor

Pielea măslinie (cu o nuanță verzuie): este excelent combinată cu pigmenți calzi și bogați – teracotă, maro, maroniu și chihlimbar.

Porțelan rece: culori roz ale produselor cosmetice.

Culoarea pielii închise: nuanțe bogate de cupru, zmeură și piersică.

Culoarea blush-ului trebuie selectată în funcție de culoarea părului și a ochilor.

Astfel, pentru frumusețile cu părul deschis si cu un ton cald al pielii, nuanțele de piersici nesaturate sau roz vor fi cea mai bună alegere.

Blondele ar trebui să evite maro-ul închis, deoarece acesta le poate îmbătrâni. Aceste doamne ar trebui să acorde atenție nuanțelor calde deschise, care nu se observă pe piele.

Blush-ul piersică este alegerea perfectă pentru blondele calde – „primăvară”.

Blush-ul piersic se potrivește fetelor cu părul închis la culoare: dacă nuanța pielii este rece, renunțați la produsele cosmetice cu pigmenți roșiatici și maronii.

Pentru femeile „calde”, blush-ul piersic se potrivește perfect cu, culorea părului și a ochilor.

Tips: Uitați-vă la venele de la încheietura mâinii. Dacă sunt albastre sau violet, aveți un subton rece; dacă sunt verzui sau măslinii, atunci aveți un subton cald. Există un ton neutru când venele sunt albastru-verzui.

Blush-ul peach în sezonul primăvară-vară 1

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont