Campionat international pentru make-up artiștii din toată lumea

Veți putea concura pentru primele locuri și puteți dovedi că sunteți unul dintre cei mai buni make-up artiști din lume. Campionatul se desfășoară o dată pe an începând cu 2017. Reunim artiștii din întreaga lume într-o bătălie online pentru titlul de cel mai bun make-up artist. Juriul include întotdeauna celebrități din lumea machiajului din diferite țări și orașe. Nimeni nu s-a îndoit niciodată de onestitatea juriului, deoarece organizatorii noștri schimbă numărul participanților de mai multe ori, ținem mult la o luptă cinstită, fără trucuri.

În fiecare an primim un număr incredibil de lucrări pentru acest proiect și nu încetăm să fim uimiți de calitatea muncii depuse de fiecare dintre participanții noștri. Am hotărât să organizăm acest concurs online din câteva motive, am încercat să creăm cele mai confortabile condiții atât pentru participanți, cât și pentru juriu. La urma urmei, acum nu mai este nevoie să mergeți în altă țară, alt oraș. Vă puteți crea munca în confort, acasă, ceea ce îmbunătățește automat calitatea acesteia.

Câștigătorii Campionatului Internațional de Machiaj primesc, de asemenea, premii de la partenerii noștri. Ba chiar și juriul alege adesea lucrarea care le place cel mai mult și oferă cadouri individuale. Încercăm să acoperim toate domeniile de machiaj, inclusiv Body Art, de aceea în fiecare an organizatorii se gândesc cu atenție la fiecare nominalizare, astfel încât fiecare dintre voi să își poată găsi propria direcție. 2020 nu a făcut excepție, din 10 octombrie până pe 20 decembrie așteptăm cererile de participare la campionat și suntem încrezători că acesta va fi un an exploziv.

Arta Sprâncenelor

Anul acesta am prezentat următoarele nominalizări:

1. Machiaj de salon – Japonia Modernă
2. Machiaj creativ – Mască Socială
3. Machiaj creativ – Stăpânul Inelelor
4. Body-art pe tema – Lumile lui Karol Bak
5. Machiaj de lifting – Makeover

Juriul campionatului:

• Felix Stein Israel, guru al machiajului și al artei corporale, fondatorul mărcii sale profesionale de cosmetice Felix Shtein, fondatorul școlii de machiaj profesional (@Felix_Shtein)
• Viktor Kislyi Ucraina, un fotograf de beauty cu care doresc să lucreze toți artiștii de machiaj, profesor al cursului de autor despre retușarea frumuseții și speaker al multor evenimente de modă (@viktorkyslyi)
• Danessa Myricks America, make-up artist de la Hollywood, fondatoare al brandului ei de produse cosmetice Danessa Myricks (@danessa_myricks)
• Olga Obraztsova Rusia, make-up artist al principalelor evenimente de modă din lume, fondatoare a uneia dintre cele mai bune școli de machiaj (@ olya.obrazcova)
• Ella Bartsueva Dagestan, stilist-artist de machiaj cu mulți ani de experiență, creatorul programului de pregătire al autorului pentru make-up artiști (@ellabartsueva__makeup)
• Roshar America, unul dintre principalii make-up artiști din reviste precum VOGUE, ELLE, GLAMOUR, Harper’s BAZAAR și mulți alții (@rosharofficial)

Fondul de premiere:

• Victor Kisly – lecția online a autorului pentru trei participanți.
• Olga Obraztsova – pentru trei participanți propriile sesiuni strategice de promovare a mărcii personale a make-up artistului.
• Marca Felix Shtein – un set de produse cosmetice pentru primele locuri la fiecare nominalizare
• Marca Kevyn Aucoin – un set de produse cosmetice pentru locurile secundare la fiecare nominalizare
• Ella Bartsueva pentru primele locuri la fiecare nominalizare trei clase magistrale on-line „Secretele machiajului de nuntă”, „Trei generații sau machiaj pentru toate vârstele”, „SEXY MAKE UP & COLOR COMMERCIAL MAKE UP”
• Pentru toate locurile secundare, două cursuri de masterclass online „Secretele machiajului de nuntă”, „Trei generații sau machiaj pentru toate vârstele”
• Pentru toate locurile trei la fiecare nominalizare – un masterclass online „SEXY MAKE UP & COLOR COMMERCIAL MAKE UP”
• Megumi acordă un set de produse cosmetice pentru primele locuri la fiecare nominalizare

Sponsorii:

• Revista Frwlmagazine (Rusia) publicarea lucrărilor premiate și la discreția comitetului de redacție.
• Revista Yofi (Israel) la discreția comitetului de redacție.
• Interviuri și publicații Beautyfactorymagazine (România) la discreția editorilor.

Reguli pentru participarea la campionat:

1. Urmați linkul de înregistrare și completați formularul.
2. Follow pe Instagram la toți membrii juriului și organizatorii competiției (îi puteți găsi în abonamentul de pe pagina concursului).
3. Publică un banner al competiției (îți va fi trimis după înregistrare) pe rețelele de socializare cu mențiunea „Sunt membru al Campionatului Internațional de Machiaj @ the.imc”.
4. Trimite lucrarea ta (nu mai mult de 1 fotografie per nominalizare) la adresa concursului, indicând numărul de înregistrare, creditele și numele nominalizării.
5. Pentru nominalizare Machiaj Makeover trimite un colaj (2 imagini înainte și după).
6. Corecția culorii este permisă pentru toate lucrările.

Organizatorii noștri Olga Zdesenko și Sabina Zdesenko vă vor răspunde cu bucurie la toate întrebările. La urma urmei, aceștia monitorizează funcționarea corectă a întregului campionat, coordonează membrii juriului și participanții și, cel mai important, monitorizează onestitatea arbitrajului.

Rezultatele Campionatului Internațional de Machiaj vor fi anunțate pe 25.12.2020. Puteți vedea câștigătorii și munca tuturor participanților pe pagina campionatului @the.imc și în direct de la sponsorul nostru general Felix.


Championship – @the.imc
Partener general – Felix Shtein @felix_shtein
Organizator – Olga Zdesenko @olga_zdesenko
Organizator – Sabina Zdesenko @sabina_zdesenko

Campionatul Internațional de Machiaj 1

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont