Acidul minune – tinerețe fără bătrânețe și intervenții de remodelare facială rapide și fără stres. Acidul hialuronic este cel mai popular activ cosmetic în creme și tratamente din ultimii 10 ani, câștigându-și renumele datorită multiplelor lui întrebuințări; dar ce este și cum acționează el?

Acidul hialuronic se găsește în organismul uman în mod natural, dar odată cu vârstă, producția acestuia scade. Principala să caracteristică este de a menține hidratarea pielii, rețînând apă în țesuturi (cu până la 100 de ori volumul propriu). Acidul hialuronic acționează întocmai că un “magnet” pentru apă.

Acidul hialuronic:

Arta Sprâncenelor
  – estompează și previne ridurile, are efect de umplere a acestora
  – asigura hidratarea fibrelor de colagen și elastina
  – conferă luminozitate
  – cicatrizează leziunile
  – lubrifiaza cartilajele și articulațiile
  – este puternic antioxidant
  – hidratează și tonifică stratul superior al pielii
  – restructurează pielea
  – reduce efectele îmbătrânirii
  – potrivit și pentru îngrijirea pielii sensibile sau pielii afectate de psoriazis, eczeme, iritații

Este tolerat de toate tipurile de piele și are foarte puține contraindicații: femeile inscarcinate sau care alăptează, persoanele cu anumite boli autoimune, diabet sau probleme de imunitate.
Acidul hialuronic este folosit și în intervențiile chirurgicale estetice, pentru remodelarea fetei – nas, pomeți, barbie, buze, linia maxilarului, etc, precum și în tratamentele de umplere a ridurilor și pentru a reduce efectele îmbătrânirii.

Atenție! Aceste tipuri de intervenții pot fi făcute numai de specialiști în domeniu! Singurii medici avizați să realizeze astfel de intervenții sunt chirurgii esteticieni și medicii dermatologi. Deși pare o intervenție ușoară, nu te lasă pe mâna celor care nu sunt pregătiți și avizați, nici măcar medici din alte specializări, cu atât mai puțîn persoane care au urmat câteva cursuri în domeniu. Efectele secundare sunt reale (roșeață, eczeme, umflaturi) și până la urmă scopul este să arăți mai bine, nu să riști să pleci mai nemulțumită decât ai venit.

Acidul hialuronic este un ajutor de nădejde în menținerea tinereții și frumuseții pielii, însă nu acționează că prin magie, doar din câteva aplicări. Pentru a avea parte de cele mai bune rezultate, ține cont că acidul hialuronic aplicat pe piele pătrunde doar în stratul superficial al acesteia. De aceea, pentru hidratare în profunzime și de lungă durata, încearcă să consumi alimente bogate în acid hialuronic, sau care sporesc producția acestuia, cum ar fi: pepene, banane, pere, avocado, piersici, mere, carnea de curcan, vită, miel, pui, etc,

Ce este acidul hialuronic și cum acționează? 1

One Reply to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont