Primăvara aceasta a venit cu noi trenduri în materie de make-up și cum femeile iubesc să fie la modă, trebuie să știm ce se poartă.

Machiajul ochilor

Celebrul eyeliner rămâne pe poziții, însă putem totuși să modificăm ceva în privința acestuia și anume să adăugăm puțină culoare.
Putem trasa un eyeliner cu un creion colorat sau cu fard, în loc de linia de tuș neagră.

Primăvara este un anotimp colorat și vesel, astfel putem înveseli privirea adăugând culoare. Putem apela la galben, care este culoarea anului 2021 sau în funcție de culorile ce ni se potrivesc, putem realiza eyelinerul cu mov, albastru, roșu sau roz.

Arta Sprâncenelor

Dacă timpul nu vă permite să realizați un eyeliner, atunci puteți apela cu siguranță la un rimel colorat.

Machiajul tenului

Machiajul No Make-up – Make-up se poartă în această primăvară, astfel putem aplica un fond de ten și putem pleca la serviciu.

Glossul și buzele roșii rămân la modă însă având în vedere că purtăm mască tot timpul, ne putem axa mai mult pe machiajul ochilor.

Blush-urile peach sunt recomandate în acest sezon, de asemenea și cele roz, pentru un aspect sănătos și fresh. De altfel, în loc de contouring, putem aplica doar blush în tehnica Draping.

În concluzie, primăvara aceasta se poartă machiajul natural și puțin colorat, așadar adaugă puțină culoare atât în machiajul tău de zi cu zi dar și în suflet !

Ce machiaje se poartă primăvara aceasta? 1

One Reply to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont