Ai cerut o competiție?! Ți-am îndeplinit dorința!

Competiția "Fix pe Fix" 25.02-01.03.2021 1

Fondul de premiere este echivalent cu peste 100.000 de ruble (5000 lei).

Competiția "Fix pe Fix" 25.02-01.03.2021 2

Condițiile sunt simple:

💥Trebuie să reproduceți una dintre celebrele opere ale lui Felix Shtein ( doar  lucrările care se află în carusel – glisează pentru a vedea toate fotografiile).
💥Trebuie să dați tag la 3 make-up artiști, în cadrul postării de pe pagina @felix_shtein (puteți lăsa mai multe comentarii, condiția este ca de fiecare dată să etichetați alte 3 persoane)
💥 Follow conturilor juraților și partenerilor (lista de mai jos 👇🏻).
💥Postați în story lucrarea cu care doriți să participați la concurs și etichetați conturile @felix_shtein, @fshcosmetics, @ivisagist, @muaforum
💥Lucrarea trebuie să fie postată în contul dvs. cu hashtagul #shteinexatlythesame

Competiția "Fix pe Fix" 25.02-01.03.2021 3

Înscrierile sunt acceptate până pe 1 martie inclusiv, iar pe 5 martie este stabilit un câștigător pentru fiecare imagine. Este alocat un premiu pentru toate fotografiile din carusel.

Arta Sprâncenelor

Competiția "Fix pe Fix" 25.02-01.03.2021 4

Jurați:

Felix Shtein @felix_shtein
Denis Kartashev @deniskartashev
Nina Gorlushko @gorlushko
Natalia Naida @nanaika
Olya Obrazcova @olya.obrazcova
Anna Matveyeva @mua.matveyeva

Competiția "Fix pe Fix" 25.02-01.03.2021 5

Sponsori:

@muaclub
@the.imc
@Lubika.agency
@frwlmagazine
@beautyfactory.magazine

Competiția "Fix pe Fix" 25.02-01.03.2021 6

Co-organizatori:

@muaforum
@ivisagist

Competiția "Fix pe Fix" 25.02-01.03.2021 7

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont