Pentru 2020 Institutul Pantone a ales o culoare care exprimă siguranță și calmitate. Albastrul pur, ne duce cu gândul la mare, la ocean și la tot ce ne liniștește.

În machiaj, albastru este o culoare atât de dorită însă atât de greu de controlat. Machiajul cu nuanțe de albastru nu avantajează pe toată lumea, însă există metode de a-l folosi cu succes dacă urmăm câteva reguli simple.

Greșeli de evitat:

Prea mult albastru. Atunci când facem un machiaj cu prea mult albastru, chiar dacă avem o tehnică bună și reușim să îl estompăm corespunzător, acesta va arăta strident.

Arta Sprâncenelor
Culoarea anului 2020 - Albastru pur 1

Cum echilibrezi?

Fie faci treceri naturale, în nuanțe de oranj, piersiciu, bronzy.
Fie aplici doar un accent de culoare: o linie de eyeliner albastră, albastru pe linia genelor inferioare sau albastru pe conjunctivă.

Culoarea anului 2020 - Albastru pur 2

Cui i se potrivește și cui nu?

În primul rând albastrul evidențiază minunat ochii căprui sau negri. Dacă folosim albastru la ochii albaștrii, efectul machiajului va fi unul șters
Aș mai sublinia faptul că fardurile albastre sunt de evitat în cazul doamnelor cu ten matur și pleoape ridate, pentru acestea, ar trebui să alegem culori ceva mai naturale.

Culoarea anului 2020 - Albastru pur 3

Mai multe despre albastu si cum il puteti folosi cu succes in machiajele voastre, gasiti in cartea mea @CHROMA – Sistemul de organizare al culorilor in Makeup, disponibilă pe Emag aici ->
https://www.emag.ro/sistemul-de-organizare-al-culorilor-in-makeup-chroma-amalia-avram-06-pagini-1/pd/DL8268BBM/?ref=hdr-favorite_products

Culoarea anului 2020 - Albastru pur 4

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont