Pentru 2020 Institutul Pantone a ales o culoare care exprimă siguranță și calmitate. Albastrul pur, ne duce cu gândul la mare, la ocean și la tot ce ne liniștește.

În machiaj, albastru este o culoare atât de dorită însă atât de greu de controlat. Machiajul cu nuanțe de albastru nu avantajează pe toată lumea, însă există metode de a-l folosi cu succes dacă urmăm câteva reguli simple.

Greșeli de evitat:

Prea mult albastru. Atunci când facem un machiaj cu prea mult albastru, chiar dacă avem o tehnică bună și reușim să îl estompăm corespunzător, acesta va arăta strident.

Arta Sprâncenelor
Culoarea anului 2020 - Albastru pur 1

Cum echilibrezi?

Fie faci treceri naturale, în nuanțe de oranj, piersiciu, bronzy.
Fie aplici doar un accent de culoare: o linie de eyeliner albastră, albastru pe linia genelor inferioare sau albastru pe conjunctivă.

Culoarea anului 2020 - Albastru pur 2

Cui i se potrivește și cui nu?

În primul rând albastrul evidențiază minunat ochii căprui sau negri. Dacă folosim albastru la ochii albaștrii, efectul machiajului va fi unul șters
Aș mai sublinia faptul că fardurile albastre sunt de evitat în cazul doamnelor cu ten matur și pleoape ridate, pentru acestea, ar trebui să alegem culori ceva mai naturale.

Culoarea anului 2020 - Albastru pur 3

Mai multe despre albastu si cum il puteti folosi cu succes in machiajele voastre, gasiti in cartea mea @CHROMA – Sistemul de organizare al culorilor in Makeup, disponibilă pe Emag aici ->
https://www.emag.ro/sistemul-de-organizare-al-culorilor-in-makeup-chroma-amalia-avram-06-pagini-1/pd/DL8268BBM/?ref=hdr-favorite_products

Culoarea anului 2020 - Albastru pur 4

One Reply to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont