Culoarea anului 2022 – Very Peri 1
Paulina Buldumea – Pro make-up artist & trainer cu experiență de peste 15 ani

Ca de fiecare dată Institutul Pantone ne dezvăluie culoarea fabuloasă a anului ce urmeaza! In 2022 aceasta este Very Peri, o culoare pastelată, absolut senzațională, care va atrage toate privirile asupra celor care o vor purta!

„O nuanță dinamică de albastru, cu un subton de roșu violet viu, care îmbină fidelitatea și constanța albastrului cu energia și entuziasmul roșului fiind cea mai fericită și mai caldă dintre toate nuanțele de albastru, introducand astfel un amestec de noutate puternic!” – Pantone

Trăim în era schimbărilor și a evoluției, iar Very Peri este culoarea care afișează atat o încredere de sine relaxata, dar și o curiozitate îndrăzneață si animă spiritul creativ și extravagant. Very Peri ne ajută să îmbrățișăm această lume nouă, cu multiplele ei posibilități, deschizându-ne noi orizonturi pe măsură ce ne schimbăm perspectivele.

Arta Sprâncenelor

Simbol al spiritului global

Potrivit experților, Very Peri este un simbol al spiritului global și al perioadei de tranziție pe care o trăim. Se spune că această culoare este culoarea artiștilor, culoarea care ne împinge spre imaginație și creativitate. Este în armonie indiferent de alegerea operei pe care o cream, indiferent că ne referim la machiaj, design al unghiilor, părului sau chiar a stilului vestimentar. Această frumoasa culoare este cel mai dificil de găsit în natură, de aceea este declarata ca fiind atat de specială.

Pentru astăzi, vă propun un machiaj monocrom, grafic, accesorizat cu pietre, perfect chiar și pentru noaptea de revelion.

Culoarea anului 2022 – Very Peri 2

Culoarea anului 2022 – Very Peri 3

One Reply to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont