Ca de fiecare dată, cu toții ne întrebăm ce culori sunt în trend anul viitor?  Fie că vorbim de make-up, unghii, păr sau chiar fashion, Institutul Pantone ne dezvăluie deja culorile anului 2022.

În anul 2022 vom tinde mai mult spre culori aprinse, dar și spre culori calde. Anul 2022 va purta culorile naturii.

Iată top 5 culori propuse pentru anul 2022:

Arta Sprâncenelor

Innuendo

Culoare rozului aprins cu siguranța ne va bucura privirile și ne va însenina zilele anului 2022.

Culorile Pantone ale anului 2022 1

Glacier Lake

Această culoare oferă o senzație de liniște, și ne va completa stilul indferent dacă este vorba de make-up sau unghii.

Culorile Pantone ale anului 2022 2

Harbour Blue

Culoarea oceanului ne duce întotdeauna cu gândul la vacanță, astfel starea noastră va fi una mereu pozitivă dacă vom purta această culoare.

Culorile Pantone ale anului 2022 3

Dahlia

Așa cum spune și numele, această culoare intensă care se regăsește în natură și pe care chiar floarea Dalia o poartă, ne va inspira în stilul nostru de zi cu zi.

Culorile Pantone ale anului 2022 4

Coca Mocha

Cine nu iubește cafeaua? Această culoare fermecătoare va sublinia orice machiaj, design de unghii și de ce nu, chiar și nuanța părului.

Culorile Pantone ale anului 2022 5

Sursa: pantone.com

Culorile Pantone ale anului 2022 6

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont