De cele mai multe ori, începătorii make-up artiști au probleme în descifrarea pensulelor de machiaj, în special pe care pentru machiajul ochilor.

Este important să alegem pensulele potrivite, deoarece de cele mai multe ori contează calitatea pensulei în realizarea unui machiaj superb.

În primul rând, ele se împart în 2 categorii:

 • Pensule din păr sintetic: folositoare pentru aplicarea produselor cosmetice cremoase sau lichide.
 • Pensule din păr natural: folositoare în aplicarea fardului.

Apoi, în funcție de ceea ce dorim să creem, avem:

 • Pensula plată – este instrumentul principal în machiajul ochilor: este utilă pentru a distribui rapid fardurile pe mobilă. Firele de păr sunt de regulă foarte dese,iar perii au o formă dreptunghiulară cu margini ascuțite sau ușor teșite. De regulă cu această pensulă trebuie să tapotăm fardul ca el să se lipească de pleoapă.

Cum alegem pensulele de machiaj pentru ochi? 1

Arta Sprâncenelor
 • Pensula butoiaș – această pensulă ne ajută pentru a blendui fardurile și este potrivită de regulă pentru pleoapa inferioară.

Cum alegem pensulele de machiaj pentru ochi? 2

 • Pensula de blending – cea mai importantă pensulă din case deoarece această pensulă vă ajută la finisarea perfectă a umbrelor și a machiajului.

Cum alegem pensulele de machiaj pentru ochi? 3

 • Pensulă pentru detalii – de regulă acest gen de pensule sunt mici și plate și ajută atunci când vrei să aplici farduri pe anumite părți ale pleoapei, în cantități mici.

Cum alegem pensulele de machiaj pentru ochi? 4

 • Pensula plată din păr sintetic – cu această pensulă putem aplica orice produs cremos pentru realizarea machiajului.

Este la fel de important ca atunci când achiziționăm pensule, să alegem pensule calitative chiar dacă acestea sunt mai costisitoare. Dacă pensulele nu sunt calitative, indifferent de efortul pe care îl depunem sau de talentul pe care îl avem, machiajul nu va ieși extraordinar.

Cum alegem pensulele de machiaj pentru ochi? 5

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont