– Nails Factory @nailsfactorybucuresti

1. Lumina

Lumina este foarte importantă, atât pentru fotografii cât și pentru un video. Încercați să realizați pozele la lumină naturală mai ales dacă este soare, dacă vremea nu este favorabilă atunci optați pentru un mini Ring-Light sau lampă.

2. Lupă pentru detalii

Dacă realizați modele pe unghii, mai ales modele detaliate puteți alege o lupă specială de detalii care se așează pe telefon, astfel veți surprinde cele mai mici detalii și sigur vor ieși fotografii inedite pentru rețelele de socializare.

Arta Sprâncenelor

3. Detaliile contează

Mâinile deseori apar roșii în poze și este important să evitați acest aspect. Pentru a evita acest lucru, înainte de fotografiere, ridicați mâinile deasupra capului și țineți-le în această poziție timp de aproximativ 30 de secunde: acest exercițiu va crea un flux de sânge, iar degetele din fotografie vor arăta mai palide.

Cuticulele întotdeauna trebuie să fie impecabile în poze, astfel puteți aplica un ulei special pentru cuticule ca acestea să fie hidratate.

Cum fotografiem unghiile clientelor ? 1

4. Găsiți un unghi favorabil

Relaxați-vă mâna și încercați să găsiți un unghi care să o facă să pară cât mai natural posibil. Dacă decideți să fotografiați manichiura altei persoane, așezați mâinile una deasupra celeilalte, astfel încât degetele superioare să fie în contact cu articulațiile inferioare  și întindeți puțin degetele – acest lucru le va face să pară mai subțiri.

5. Adăugați recuzită

Dacă nu găsiți unghiul perfect, adăugați un cadru frumos. Puteți opta pentru pad-uri sclipitoare sau mate sau puteți să optați pentru folosirea unor obiecte precum : o sticlă de Coca-Cola sau un pahar de milkshake. Aceste lucruri vor distrage atenția de la poziția nenaturală a degetelor – și vor face fotografia mai originală.

6. Decupați fotografia

Puteți face fotografia în felul următor :  luați o sticlă de ojă în mână și decupați fotografia astfel încât să fie vizibile doar vârfurile unghiilor. Acest truc are două avantaje: îți va face mâinile să pară mai frumoase și publicul va observa desenul de pe unghii sau unghiile frumoase pe care le-ați realizat.

7. Găsiți filtrul potrivit

Nu toate filtrele Instagram sunt la fel de bune când vine vorba de poze pentru unghii. Filtrele cu contrast ridicat (de exemplu, Lo-Fi sau X-Pro) și opțiunile care nuanțează imaginea (Hudson, Sierra) nu vor funcționa. Alegeți filtre care pot da un efect soft imaginii (Amaro, Valencia): acest truc vă va face pielea să pară mai frumoasă.

Cum fotografiem unghiile clientelor ? 2

One Reply to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont