– Nails Factory @nailsfactorybucuresti

1. Lumina

Lumina este foarte importantă, atât pentru fotografii cât și pentru un video. Încercați să realizați pozele la lumină naturală mai ales dacă este soare, dacă vremea nu este favorabilă atunci optați pentru un mini Ring-Light sau lampă.

2. Lupă pentru detalii

Dacă realizați modele pe unghii, mai ales modele detaliate puteți alege o lupă specială de detalii care se așează pe telefon, astfel veți surprinde cele mai mici detalii și sigur vor ieși fotografii inedite pentru rețelele de socializare.

Arta Sprâncenelor

3. Detaliile contează

Mâinile deseori apar roșii în poze și este important să evitați acest aspect. Pentru a evita acest lucru, înainte de fotografiere, ridicați mâinile deasupra capului și țineți-le în această poziție timp de aproximativ 30 de secunde: acest exercițiu va crea un flux de sânge, iar degetele din fotografie vor arăta mai palide.

Cuticulele întotdeauna trebuie să fie impecabile în poze, astfel puteți aplica un ulei special pentru cuticule ca acestea să fie hidratate.

Cum fotografiem unghiile clientelor ? 1

4. Găsiți un unghi favorabil

Relaxați-vă mâna și încercați să găsiți un unghi care să o facă să pară cât mai natural posibil. Dacă decideți să fotografiați manichiura altei persoane, așezați mâinile una deasupra celeilalte, astfel încât degetele superioare să fie în contact cu articulațiile inferioare  și întindeți puțin degetele – acest lucru le va face să pară mai subțiri.

5. Adăugați recuzită

Dacă nu găsiți unghiul perfect, adăugați un cadru frumos. Puteți opta pentru pad-uri sclipitoare sau mate sau puteți să optați pentru folosirea unor obiecte precum : o sticlă de Coca-Cola sau un pahar de milkshake. Aceste lucruri vor distrage atenția de la poziția nenaturală a degetelor – și vor face fotografia mai originală.

6. Decupați fotografia

Puteți face fotografia în felul următor :  luați o sticlă de ojă în mână și decupați fotografia astfel încât să fie vizibile doar vârfurile unghiilor. Acest truc are două avantaje: îți va face mâinile să pară mai frumoase și publicul va observa desenul de pe unghii sau unghiile frumoase pe care le-ați realizat.

7. Găsiți filtrul potrivit

Nu toate filtrele Instagram sunt la fel de bune când vine vorba de poze pentru unghii. Filtrele cu contrast ridicat (de exemplu, Lo-Fi sau X-Pro) și opțiunile care nuanțează imaginea (Hudson, Sierra) nu vor funcționa. Alegeți filtre care pot da un efect soft imaginii (Amaro, Valencia): acest truc vă va face pielea să pară mai frumoasă.

Cum fotografiem unghiile clientelor ? 2

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont