De cele mai multe ori întâmpinăm problema unghiei rupte. Pe lângă faptul că este dureros ca o unghie să se rupă, se va vedea inestetic ca dimensiunea acesteia să fie mai scurtă decât a celorlalte.

Există însă câteva trucuri pentru repararea acesteia!

1. Căutați un plic de ceai:

Dacă nu aveți, puteți înlocui cu filtru de cafea. Trebuie să tăiați o bucată care are forma și dimensiunea unghiei rupte.

Arta Sprâncenelor

Lipiți bucata de pliculeț de ceai pe unghie. Acest procedeu se poate realiza cu adeziv special pentru unghii sau lac de unghii . Aplica o picătură de lac pe unghie și peste partea superioară a hârtiei. Folosiți o pensetă sau un băț portocal pentru a-l menține lipicios și neted. Puteți tăia excesul cu foarfecuța.

Cum ne putem repara o unghie ruptă? 1

2. Există un adeziv special pentru unghii:

Însă este recomandat să îl folosiți doar când este vorba de o urgență deoarece afectează patul unghial.

3. Pentru unghiile rupte din carne:

Puteți opta pentru varianta de a folosi un unguent cu antibiotic în cazul în care aceasta este ruptă din carne, apoi acoperiți cu un plasture. Procesul de creștere va fi accelerat.

4. Apelarea la un specialist:

O altă alternativă este de a acoperi unghia cu gel de construcție, însă dacă nu știți cum, apelați la un specialist.

Sursă poze: Pinterest

Cum ne putem repara o unghie ruptă? 2

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont