De multe ori ne grăbim și scăpăm produsele cosmetice din mână, apoi vedem fardurile noastre sunt sparte și ne grăbim să le aruncăm la gunoi.

Nu trebuiesc aruncate, se pot repara!

Indiferent de produsul pe care îl scăpăm: pudră, iluminator, farduri, contouring, toate produsele prăfoase se pot repara. Desigur, poate nu vor mai fi la fel de pigmentate, însă le vom putea utiliza.

Primii pași:

1. Pentru început, strângem produsul cu ajutorul a două coli de hârtie. Astfel nu îl vom risipi;

Arta Sprâncenelor

2. Îl punem inapoi în recipientul în care a fost;

3. Cu ajutorul unei spatule spargem fardul până acesta va deveni o pulbere fină;

Cel mai important aspect:

4. Folosim un produs special pentru dezinfectarea machiajului. Atenție! Nu alcool izopropilic deoarece acesta distruge pigmentul produsului;

5. Pulverizăm deasupra produsului spart;

6. Cu ajutorul unui șervețel uscat presăm fardul până acesta se compactează;

Voilà, asa de simplu!

7. După ce acesta se usucă, se poate utiliza fără probleme.

Cum reparăm un fard dacă îl spargem? 1

Desigur, dacă vă este comod, puteți lăsa produsul și sub formă de pulbere însă este recomandat să îl dezinfectați.

Sursă poze: Pinterest

Cum reparăm un fard dacă îl spargem? 2

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont