În industria frumuseții, artiștii sunt obligați să lucreze cu diferiți clienți, cu caractere diferite, astfel trebuie să ne adaptăm în funcție de temperamentul fiecăruia.

Întotdeauna trebuie să plecăm de la ideea că, “clientul are mereu dreptate”! Chiar dacă nu are, trebuie să încercăm să îi facem pe plac. Totul pleacă de la comunicare, astfel încercați să comunicați cu clientul la fiecare pas pe care îl faceți și să îl întrebați dacă este ok cu rezultatul. Dacă vă enervați, respirați adânc și continuați să vă duceți lucrarea la bun sfârșit.

Acționează în funcție de situație.

Dacă nemulțumirea clientului a fost cauzată de greșeala voastră, atunci oferiți opțiuni pentru o ieșire din această situație. Dacă rezultatul serviciului furnizat îndeplinește pe deplin dorințele și cerințele inițiale ale clientului, atunci apărați-vă poziția fără a apela la amenințări.

Arta Sprâncenelor

Există și situații când unii clienți nu vor să plătească serviciul după finalizarea lucrării sau care cer banii ulterior pentru că rezultatul nu a fost ce a dorit. Astfel de persoane sunt peste tot, însă nu trebuie să cadeți pradă acestor oameni! Dacă insistă că nu îi place rezultatul, puteți întreba unde este problema și o puteți remedia pe loc, însă dacă pleacă și ulterior vă cere banii înapoi pe motiv că nu i-a plăcut rezultatul, atunci este clar că s-a folosit de munca voastră și încearcă să își recupereze banii.

Cum să ai o relație bună cu clienta ta? 1

În cazul unei probe de machiaj, îi puteți spune clientei să vă ofere un feedback după câteva ore ,iar în cazul în care fondul de ten nu a fost ok, puteți să o invitați la o noua probă fără cost pentru a remedia problema. Probele inevitabil se plătesc deoarece este vorba de timpul vostru pe care îl pierdeți și de produsele pe care le consumați, iar de altfel sunt multe fete care au diferite evenimente și vin la machiaj sau la coafor pe motiv de probă pentru nuntă.

Ce le oferă clienților un motiv să creadă că puteți fi convins să oferiți servicii gratuite?

 1. Lipsa unui preț clar arată incertitudinea voastră cu privire la costul serviciilor. Este posibil să nu afișați prețuri pentru a împiedica concurența să le vadă.  Trebuie să cunoașteți prețurile pieței și, pe baza acestora, să le setați pe ale voastre.
 2.  Conturile de socializare
  Este important să acordați atenție paginii pe care o indicați pentru promovarea serviciilor. Pentru ca clientul să nu aibă nicio îndoială cu privire la activitatea voastră profesională, este necesar să aduceți pagina într-o formă adecvată.
Cum să ai o relație bună cu clienta ta? 2

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont