Ai vazut probabil o gramada de palete colorate, care mai de care, mai atractive si te-ai entuziasmat ca un copil in fata unei tablete de ciocolata.

Nu e de mirare, ca paletelele de farduri The cholcolates, The blushed nudes, NUDE 1, 2, 3 au atat de mult succes.

Ei bine, se pare ca instinctiv suntem atrase de fardurile colorate, dar cand vine vorba sa le folosim, preferam sa ramanem in zona noastra de confort.

Arta Sprâncenelor

Ti s-a intamplat cu siguranta sa cumperi o paleta cu multe culori si in final sa folosesti doar marourile din ea si eventual, negru sau roz?

Nu e nimic gresit in asta. Parerea mea, este ca machiajul colorat, care sa arate si bine, e mai greu de obtinut acasa si de cele mai multe ori nu arata profesional.

Ce sunt marourile?

Sunt o combinatie a tuturor culorilor primare amestecate in proportii diferite.
Astfel, nuantele de maro, nu sunt niciodata plictisitoare pentru ca iti ofera atat de multa varietate. Nuante precum verde oliv, navy, burgundy, terracota, mustar, sunt toate marouri in care predomina una dintre culorile primare.

Pe cine avantajeaza?

Statistic, marourile avantajeaza pe toata lumea pentru ca si nuanta pielii noastre se obtine la fel, amestecand toate cele 3 culori primare (rosu, galben, albastru) in proportii diferite cu alb si negru. Maro nu este o culoare prezenta pe cercul cromatic, dar asta nu inseamna ca nu exista sau ca este mai putin importanta.

Numim marouri, toate nuantele de la nude, skin, pana la nuantele inchise pamantului, ciocolatiu, cafeniu si asa mai departe.

Cum le folosesti?

Fie ca preferi un machiaj soft smokey, un smokey mai intens, un eyeliner cu semiumbre gold-bronzy sau preferi doar sa iti subliniezi linia genelor cu marouri neutre, ochii sunt intotdeauna conturati intr-un mod placut.

Oricine poate face un machiaj încărcat, dar puțini știu că de multe ori la machiaj “less is more” și rezultatele profesionale se obțin atunci când încercăm să păstrăm linii cât mai simple în machiajele noastre.

Cum sa faci machiaje mai frumoase, chiar daca nu esti makeup artist: NUDES 1
Cum sa faci machiaje mai frumoase, chiar daca nu esti makeup artist: NUDES 2
Cum sa faci machiaje mai frumoase, chiar daca nu esti makeup artist: NUDES 3

Mai multe despre marouri, nuanțe NUDE și combinații reușite, ți-am pregătit în cartea mea “CHROMA -Sistemul de organizare al Culorilor în MAKEUP”, care nu se adresează doar makeup artiștilor.

Cum sa faci machiaje mai frumoase, chiar daca nu esti makeup artist: NUDES 4

One Reply to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont