Din cauza oboselii și a stresului, ne confruntăm cu cearcăne adânci și inestetice. Putem scăpa de ele și prin remedii naturale cum ar fi ceaiul verde.

De ce ceaiul verde?

Există două ingrediente principale care fac din ceaiul verde una dintre opțiunile excelente pentru a vă trata cearcănele de sub ochi, mai exact taninurile și cofeina fiind componentele care funcționează eficient pentru a scăpa de problemă. Taninul este un ingredient care oferă aroma și culoarea ceaiului verde. Acestea conțin astringenți care sunt de ajutor pentru a reduce vasele de sânge și capilarele. Cafeina este o componentă utilă care poate ajuta la micșorarea vaselor de sânge care se află în interiorul pielii.

Cum scăpăm de cearcăne cu ajutorul ceaiului verde? 1

Arta Sprâncenelor

Puteți obține rezultate indiferent de ceaiul pe care îl folosiți, indiferent dacă este ceai verde, negru sau ceai alb. Diferența dintre ceaiuri este data doar de cantitatea de cofeină. O cantitate mare de cofeină este disponibilă în ceaiul negru. Ceaiul verde este pe al doilea plan când vine vorba de măsurarea cantității de cofeină. Ceaiul alb are cea mai puțină cofeină decât ele.

Cum folosim ceaiul pentru cearcăne?

Este un ingredient ușor de folosit deoarece are nevoie doar de apă fierbinte și pungulițe de ceai.

1. Luați 1 ½ cană de apă fierbinte;

2. Adăugați două plicuri de ceai în cană;

3. Lasă-le în cană timp de 4-5 minute;

4. După aproximativ cinci minute, scoateți-le și așezați ambele punguțe de ceai pe o farfurie;

Cum scăpăm de cearcăne cu ajutorul ceaiului verde? 2

5. Puneți acea farfurie la frigider pentru următoarele 20-25 de minute;

6. Scoate-le din frigider și îndepărtați excesul de apă;

7. Asigurați-vă că pungile de ceai sunt umede;

8. Așezați ambele pungi de ceai pe ochi și lasăți-le timp de 20-25 de minute.

Sursă poze: Pinterest

Cum scăpăm de cearcăne cu ajutorul ceaiului verde? 3

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont