Unele alegeri pe care le facem în materie de produsele alese pentru kitul nostru de machiaj pot fi destul de costisitoare pe termen lung. Iată două dintre situațiile cele mai des întâlnite!

Rimelul

Să fim sinceri, nici măcar nu înțelegem de ce Make-up Artiștii la început de carieră (și nu numai) cumpără rimeluri scumpe. Rimelul are în esență același conținut indiferent de firma producătoare. Într-adevăr, unele aplicatoare pot funcționa mai bine decât altele, dar doar atât! Să nu uităm de partea de igienă care de cele mai multe ori implică aplicarea prin intermediul unei pensule sau a unui aplicator de unică folosință a rimelului!

Încetați să cheltuiți sume considerabile de bani pe rimeluri scumpe! Există numeroase variante mult mai accesibile care își îndeplinesc scopul cu succes. Aici găsiți câteva variante pe care le puteți încerca!

Arta Sprâncenelor

Pudra translucidă

Totul este despre ingrediente – știați că toate pudrele translucide sunt în general compuse din talc și amidon din porumb? Da, ați auzit bine – puteți verifica această informație chiar acum dacă vă uitați pe eticheta pudrei pe care o aveți in kitul vostru! Chiar și produsele de top conțin aceste ingrediente, însă din fericire există o multitudine de variante mai ieftine și mai accesibile care redau exact același efect!

Deci, data viitoare când aveți nevoie de o pudră translucidă verificați-le și pe acestea!

De ce facem asta? 1

One Reply to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont