Unele alegeri pe care le facem în materie de produsele alese pentru kitul nostru de machiaj pot fi destul de costisitoare pe termen lung. Iată două dintre situațiile cele mai des întâlnite!

Rimelul

Să fim sinceri, nici măcar nu înțelegem de ce Make-up Artiștii la început de carieră (și nu numai) cumpără rimeluri scumpe. Rimelul are în esență același conținut indiferent de firma producătoare. Într-adevăr, unele aplicatoare pot funcționa mai bine decât altele, dar doar atât! Să nu uităm de partea de igienă care de cele mai multe ori implică aplicarea prin intermediul unei pensule sau a unui aplicator de unică folosință a rimelului!

Încetați să cheltuiți sume considerabile de bani pe rimeluri scumpe! Există numeroase variante mult mai accesibile care își îndeplinesc scopul cu succes. Aici găsiți câteva variante pe care le puteți încerca!

Arta Sprâncenelor

Pudra translucidă

Totul este despre ingrediente – știați că toate pudrele translucide sunt în general compuse din talc și amidon din porumb? Da, ați auzit bine – puteți verifica această informație chiar acum dacă vă uitați pe eticheta pudrei pe care o aveți in kitul vostru! Chiar și produsele de top conțin aceste ingrediente, însă din fericire există o multitudine de variante mai ieftine și mai accesibile care redau exact același efect!

Deci, data viitoare când aveți nevoie de o pudră translucidă verificați-le și pe acestea!

De ce facem asta? 1

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont