Ultravioletele afectează pielea în mod constant, fie că afară este însorit sau înnorat. Utilizarea unui produs care conține factor de protecție (SPF) 30 sau mai mult de 30 este necesară dacă dorim să ne protejăm pielea de îmbătrânire prematură, pigmentare, linii fine și riduri sau chiar cancer.

Factorul de protecție solară (SPF-ul) 1

SPF-ul în rutina de machiaj

Utilizarea SPF este indicată atât în rutina de îngrijire a pielii, cât și în machiaj. Aplicarea SPF în machiaj se poate face fie prin intermediul bazelor special concepute, fie prin utilizarea fondurilor de ten care au acest ingredient încorporat.

Arta Sprâncenelor

Alege corespunzător, în funcție de tipul tenului tău

SPF-ul poate fi conținut în formulări de tipul creme, seruri sau chiar spray-uri care se aleg în funcție de tipul de ten și necesitate, în consecință dacă tenul este uscat se preferă formula cremă care se poate aplica și ca bază de machiaj, dar dacă tenul este gras se poate opta aplicarea prin intermediul unui spray ca finish pentru machiaj.
Indiferent de scopul utilizării, SPF-ul joacă un rol decisiv. Utilizarea regulată vă ajută să vă mențineți integritatea pielii.

Factorul de protecție solară (SPF-ul) 2

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont