Ultravioletele afectează pielea în mod constant, fie că afară este însorit sau înnorat. Utilizarea unui produs care conține factor de protecție (SPF) 30 sau mai mult de 30 este necesară dacă dorim să ne protejăm pielea de îmbătrânire prematură, pigmentare, linii fine și riduri sau chiar cancer.

Factorul de protecție solară (SPF-ul) 1

SPF-ul în rutina de machiaj

Utilizarea SPF este indicată atât în rutina de îngrijire a pielii, cât și în machiaj. Aplicarea SPF în machiaj se poate face fie prin intermediul bazelor special concepute, fie prin utilizarea fondurilor de ten care au acest ingredient încorporat.

Arta Sprâncenelor

Alege corespunzător, în funcție de tipul tenului tău

SPF-ul poate fi conținut în formulări de tipul creme, seruri sau chiar spray-uri care se aleg în funcție de tipul de ten și necesitate, în consecință dacă tenul este uscat se preferă formula cremă care se poate aplica și ca bază de machiaj, dar dacă tenul este gras se poate opta aplicarea prin intermediul unui spray ca finish pentru machiaj.
Indiferent de scopul utilizării, SPF-ul joacă un rol decisiv. Utilizarea regulată vă ajută să vă mențineți integritatea pielii.

Factorul de protecție solară (SPF-ul) 2

One Reply to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont