Glicerina este un lichid dens, fără miros și culoare. Ea este un umectant, adică un agent care atrage apa în straturile epidermei, prevenind deshidratarea și descuamarea pielii.

Glicerina hidratează intens pielea, îi întărește bariera naturală de protecție și o ajută să facă față temperaturilor scăzute și vântului.

Glicerina - remediu pentru pielea uscată, în sezonul rece 2

Arta Sprâncenelor

Aceasta calmează instant pielea iritată și descuamată. Este utilizată pentru a grăbi vindecarea rănilor. De asemenea, este folosită în cazul afecțiunilor dermatologice precum psoriazisul sau dermatita atopică.

Pentru a o sigila și pentru a-i potența efectul, glicerina trebuie utilizată în combinație cu un ingredient ocluziv precum:

 • unt de shea
 • vaselină
 • dimeticon
 • lanolină
Glicerina - remediu pentru pielea uscată, în sezonul rece 3

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont