În noaptea dintre 31 octombrie și 1 noiembrie, majoritatea țărilor sărbătoresc Halloween-ul, cunoscut și ca Ajunul Sfinților. Prin tradiție, el este asociat cu vrăjitoare și vrăjitori, care, potrivit legendei, se plimbă liber printre oameni în această noapte.

Halloween-ul este un analog al celebrei sărbători celtice Samhain, sărbătorită și în noaptea de 1 noiembrie.

Dintre triburile celtice care trăiesc în Anglia, Irlanda și nordul Franței și care împart anul în iarnă și vară, 31 octombrie a fost considerată ultima zi a anului anterior. Din acea zi, conform tradiției celtice, a început iarna.

Inițial, sărbătoarea s-a numit All Hallows Eve (Liturghia tuturor sfinților), iar mai târziu a devenit cunoscută sub numele de Halloween.

Pentru că și în România sărbătorim weekend-ul acesta Halloween-ul, am selectat câteva idei de machiaje inspiraționale. Chiar dacă perioada actuală nu ne permite să petrecem ca în alți ani, make-up artiștii cu siguranță vor menține tradiția de a se machia de Halloween.

Arta Sprâncenelor

Yasmin (@yawyasmin)

Halloween make-up ideas 1

Halloween make-up ideas 2

AndreeaBloo (@mindbloown)

Halloween make-up ideas 3

Halloween make-up ideas 4

Iulia Binu (@binuiulia)

Halloween make-up ideas 5

Halloween make-up ideas 6

Violeta Necsoi (@violetanecsoi8)

Halloween make-up ideas 7

Halloween make-up ideas 8

Larisa Gongan (@larisagongan)

Halloween make-up ideas 9

Halloween make-up ideas 10

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont