High-end vs. Accesibil 1
Edith Mihăiciuc – Make-up Artist

Un produs de make-up care este mai scump este și mai calitativ? Nu neapărat. Dar orice produs cu un preț redus este mai slab calitativ? Cu siguranță, nu.

Branduri care pun pe piață produse high-end investesc foarte mult în ambalajul și prezentarea generală a produsului, crescându-i astfel prețul, nu neapărat datorită calității produsului în sine. Pe când brandurile mass-market investesc mult mai puțin în ambalaj și astfel pot comercializa la un preț scăzut.

Așadar, care ar fi câteva produse mai accesibile asemănătoare, în ceea ce privește calitatea și rezultatul obținut, cu cele mai scumpe?

Benefit – Precisely My Brow VS Nyx Cosmetics – Precision Brow

High-end vs. Accesibil 2VSHigh-end vs. Accesibil 3

Ambele creioane de sprâncene oferă un rezultat pigmentat și precis, cu nuanțe foarte naturale.

Lancome – Teint Idole Ultra Wear 24H VS L’Oreal – Infaillible Fresh Wear

High-end vs. Accesibil 4VSHigh-end vs. Accesibil 5

Fondurile aceastea de ten sunt printre preferatele mele, cu formule și finishuri foarte asemănătoare, deși diferența de preț este considerabilă. Au acoperire foarte bună dar un rezultat cât se poate de natural și rezistent.

Iconic London – Illuminator VS L’Oreal – Glow Mon Amour

High-end vs. Accesibil 6VSHigh-end vs. Accesibil 7

Cine nu iubește un iluminator luminos cu efect de umed? Acestea oferă un rezultat impecabil, putând fi aplicate înainte sau după machiaj, ori amestecate cu fondul de ten pentru un glow natural.

KVD Beauty – Tattoo Liner “Trooper” VS NYX Cosmetics – Epic Ink liner

High-end vs. Accesibil 8VSHigh-end vs. Accesibil 9

Eyelinerul nu trebuie să fie ceva dificil. Oricare dintre acestea două te ajută să creezi ușor și rapid o linie de tuș perfectă, de un negru intens. Au vârful tip pensulă (sau cariocă) și sunt printre cele mai ușor de folosit, fie că ești începător sau avansat în arta machiajului.

MAC – lip pencil VS Melkior – lipliner pencil

High-end vs. Accesibil 10VSHigh-end vs. Accesibil 11

Fie că optezi pentru o culoare naturală sau un roșu intens, e important să conturezi buzele cu un creion cremos și rezistent care să ofere rezistență și o aplicare ușoară. Ambele creioane sunt ideale în acest sens.

High-end vs. Accesibil 12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont