Îngrijirea sprâncenelor laminate 1
– Brow Artist

Una dintre cele mai în vogă proceduri cosmetice este laminarea sprâncenelor.

Laminarea sprâncenelor este un proces chimic, cu ajutorul căruia obținem o nouă poziționare a firelor de păr, rezultând astfel sprâncene cu aspect mai bogat, mai definite, ordonate și pufoase, care își mențin poziția timp de câteva săptămâni, până la regenerarea completă a firelor de păr. Efectul obținut, este în același timp, unul extrem de natural, iar tu vei scuti zilnic timpul prețios acordat stilizării sprâncenelor!

Cel mai important aspect este faptul că această procedură trebuie să fie efectuată în cabinetul unui specialist, pentru a evita eventuale rezultate nereușite și distrugerea firelor de păr din sprâncene.

Arta Sprâncenelor

Ce trebuie să faci înainte de programare?

Pentru a obține cele mai bune rezultate, asigură-te că respecți următoarele aspecte, înainte de programare:
– sprâncenele nu trebuie să fie tunse sau pensate
– nu te afli în perioada de vindecare post micropigmentare
– nu urmezi tratament medicamentos cu Roaccutane
– nu prezinți alergii, leziuni, acnee severă la nivelul pielii din zona sprâncenelor
– orice alt aspect legat de sănătate și pielea ta va fi discutat împreună cu specialistul, înainte de a efectua procedura.

De ce primele 24h sunt cele mai importante?

După ședința de laminare, obții sprâncene mai bogate și ordonate, cu aspect fresh.  Pentru a le păstra acest aspect cât mai mult timp, trebuie să ții cont de următoarele recomandări:

În primele 24 ore după procedură, trebuie să eviți apa, sauna, solar, sala și orice activitate care implică apă/aburi/transpirație în exces la nivelul sprâncenelor. De asemenea, nu vei aplica machia/demachia sprâncenele și nu le vei „agresa” prin mișcări de frecare – aceste 24 ore sunt importante pentru că efectul laminării să se stabilizeze și să nu fie denaturat.

Îngrijirea sprâncenelor laminate 2

Care sunt recomandările de îngrijire?

După terminarea celor 24 ore, poți reveni la activitățile tale normale, însă este recomandat să ții cont de câteva aspecte:
– sprâncenele se vor pieptăna zilnic în poziția în care au fost laminate
– este importantă hidratarea lor zilnică și poți face acest pas seara, împreună cu hidratarea tenului după demachiere. Poți folosi ulei, cremă sau seruri
– încearcă pe cât posibil să folosești mișcări în direcția de laminare atunci când le demachiezi
– nu aplicăm produse sau tratamente cosmetice care deshidratează, direct pe firul de păr.

O nouă procedură poate fi efectuată la un interval de 4-6 săptămâni,  timp în care firele de păr se regenerează și cresc din nou în poziția naturală.

Îngrijirea sprâncenelor laminate 3

6 Replies to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

 1. Andreea

  Este minunat cum produsele naturale Kodi Professional ne pot ajuta sa avem un ten sanatos si radiant! Hidratarea corecta, cu produse de hidratare profesionale, va va oferi cu siguranta un ten hranit si sanatos in care sa va bucurati pe deplin!

  Răspunde
 2. Andreea

  Potrivit pentru toate femeile care doresc sa-si schimbe nuanta sprancenelor lor, desi nu este recomandata pentru cei cu pielea mai inchisa. Conform Loriana Marin – Brow Artist, cea mai buna modalitate de a obtine cele mai bune rezultate este sa consulti un specializat in decolorare sprancenelor.

  Răspunde
 3. Eug

  Felicitari pentru aceasta postare informativa despre procedura de laminare a sprancenelor! Acest lucru ofera o perspectiva clara asupra unui tratament care devine din ce in ce mai popular intre persoanele care isi doresc un look mai definit si mai pufos la sprancenele lor. Mult succes in continuare cu aceasta frumoasa pasiune!

  Răspunde
 4. Adv

  Impresionant! Apa termala prezinta o multitudine de beneficii si poate fi folosita in mai multe moduri variate! Aceasta rica varietate de produse vine cu una cu adevarat concluzie: apa termala poate beneficia diferiti tipuri de piele si poate ajuta la ingrijirea acesteia intr-un mod eficient si fiabil.

  Răspunde
 5. Mogu

  Foarte interesant material! Îmi place modul în care ai analizat potențialul culorii Viva Magenta și l-ai redat astfel încât oricine citește ar putea înțelege cum poate ea să intre în garderoba sau machiajul lor. Se vede că m-ai informat și mi-ai îmbogățit cunoștințele despre cel mai nou trend în domeniul culorii! Mulțumesc!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont