Dacă doriți să participați la campionatul internațional destinat make-up artiștilor, trebuie să cunoașteți și cine vă jurizează lucrările, așa că ne-am gândit să vă prezentăm câteva detalii despre ei.


Juriul Campionatului Internațional pentru make-up artiștii din toată lumea 1

Felix Stein

@Felix_Shtein

Arta Sprâncenelor

– Make-up artist internațional, judecător al campionatelor mondiale și europene de machiaj creativ și Body Art, speaker al Congresului Internațional al stiliștilor, speaker și judecător al Academiei BM și al Festivalului Word Bodypainting, precum și fondatorul campionatului „Battle of Makeup Artists” (Austria), Judecător permanent al festivalului internațional de frumusețe „Nevskie Berega” Rusia, „Viridiland” Kiev, judecător șef al Campionatului OMC Israel, Fondator al liniei profesionale de produse cosmetice FELIX SHTEIN „Esența frumuseții” și Director al școlii de machiaj profesional a autorului FELIX SHTEIN.

Juriul Campionatului Internațional pentru make-up artiștii din toată lumea 2

Viktor Kislyi

@viktorkyslyi

– Din Ucraina, fotograf de beauty cu care doresc să lucreze toți artiștii de machiaj, profesor al cursului de autor despre retușarea frumuseții și speaker al multor evenimente de modă.

Juriul Campionatului Internațional pentru make-up artiștii din toată lumea 3

Danessa Myricks

@danessa_myricks

– A construit o lume a frumuseții pentru oameni de toate vârstele, rasele și sexele. Danessa a condus dezvoltarea de produse pentru unele dintre cele mai de succes branduri din istorie precum KISS și Benefit Cosmetics. Știa că lumea machiajului încă era restrictivă pentru mulți, așa că a decis să-și lanseze propriul brand, Danessa Myricks Beauty. A creat look-uri pentru vedete internaționale și a lucrat cu artști din industria muzicală și film.

Juriul Campionatului Internațional pentru make-up artiștii din toată lumea 4

Olga Obraztsova

@ olya.obrazcova

– Din Rusia, make-up artist al principalelor evenimente de modă din lume, fondatoare a uneia dintre cele mai bune școli de machiaj.

Juriul Campionatului Internațional pentru make-up artiștii din toată lumea 5

Ella Bartsueva Dagestan

@ellabartsueva__makeup

– Make-up artist cu mulți ani de experiență și cu mult succes în lumea beauty, creatorul programului de pregătire al make-up artiștilor. Fondatoare propriei școli de machiaj, unul dintre cei mai buni trainer de make-up din Rusia.

Juriul Campionatului Internațional pentru make-up artiștii din toată lumea 6

Roshar

@rosharofficial

– Unul dintre cei mai renumiți make-up artiști din America. A colaborat cu reviste precum VOGUE, ELLE, GLAMOUR, Harper’s BAZAAR și mulți alții.

Nu uitați! Aveți timp pentru înscriere până pe data de 10 decembrie 2020! Toți participanții vor primi diploma de participare din partea campionatului international.

Multă baftă!

Juriul Campionatului Internațional pentru make-up artiștii din toată lumea 7

One Reply to “Cum ne putem întreține tenul tânăr și fresh, despre măști și tratamente faciale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont