Toate miresele trebuie să arate impecabil mai ales din punct de vedere al machiajului și de asemenea trebuie să știm și ce se poartă în acest an. Anul acesta se poartă machiajul nude, cât mai natural, machiajul monocrom sau accentuarea buzelor.

Pentru ten, putem opta pentru fonduri de ten fluide dar totuși cu o acoperire mai mare și waterproof. Puteți amesteca un fond de ten waterproof cu puțin fond de ten HD, astfel tenul miresei se va vedea bine atât pe timp de zi, cât și seara iar tenul ei va arăta perfect în fotografiile de nuntă.

Bujori în obrăjori

– anul acesta se poartă naturalețea, iar obrajii trebuiesc accentuați pentru ca fața să pară fresh și sănătoasă.

Pentru conturarea feței este de dorit să optați pentru un bronzing, astfel trăsăturile feței vor fi ușor conturate dar nu vor fi dure.

Machiaj de mireasă – Trendurile anului 2021 1

Highlighter

– nu exagerați! Chiar dacă ne place highlighter-ul, mireasa nu trebuie să arate ca un bec. Puteți aplica puțin pe pomeți ca un touch și folosiți un highlighter mai soft.

Machiajul ochilor

– trebuie să fie în nuanțe de nude: marouri, piersică, roz pal, violet pal, astfel puteți opta pentru machiaje monocrome , smokey spre exemplu sau de ce nu, putem alege și eyeliner-ul. Puteți evidenția puțin machiajul prin aplicarea unui glitter fin dacă mireasa este de acord.

Machiaj de mireasă – Trendurile anului 2021 2

Sprâncenele

– trebuiesc conturate cât mai puțin, forma naturală și pufoasă  este la modă. Dacă mireasa dorește sprâncenele grafice, nu încercați să o convingeți că nu sunt la modă, dacă îi schimbați forma, este posibil să se simtă inconfortabilă cu machiajul.

Buzele

– machiajul buzelor este de dorit să fie în nuanțe nude, iar rujul trebuie să fie mat pentru a fi cât mai rezistent. Dacă optați pentru rujul roșu, puteți contura ochii mai puțin sau puteți opta pentru un eyeliner.

Finalizați întotdeauna machiajul cu un spray de fixare pentru ca acesta să reziste 24h.

Machiaj de mireasă – Trendurile anului 2021 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Coș

Autentificare

Creează cont